|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Selamlar ,Saygilar Dostlar.
05.07.2008 Hollanda da yakaladigim uskumrular. Kisaca Hikayesi. Erkan kardesimin beni Cuma günü ögleden sonra aramasi ile Cumartesi günü sabah saat 04.00 de yola ciktik.Erkanin abisi Senol abim enisteleri Ibrahim ve benim de tanidigim Ridvan arkadas toplam bes kisiydik. Asa yukari 3 saat süren yolculugumuzun ardindan 7 gibi limana vardik. Saat 08.00 de acildik ilk avlanacagimiz bölgeye 08.45 gibi geldik. Hava acikti Su (aciklarda) soguk denilebilecek sekilde idi. hepimizde iyi denilebilecek bir ava daha imza atmis olduk. Ögleden sonra limana 15.45 gibi geldik.16.00 gibi geri dönüs icin hareket ettik ve 18.30 gibi evde idik.Gidiste otobanda tamir oldugu icin iki sefer yan yola girmemiz gerekti,ve yolculugumuz gidiste yarim saat uzadi.Simdi cektigim bir kac kareleri sizlere sunuyorum umarim beyenirsiniz. Kullandigim Kursunlar,Firdöndüler ve Kancalar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Erkan ve Senol abim. ![]() Ridvan Ve Ibrahim abim. ![]() Ben,Ridvan ve Ibrahim abim. ![]() Diger balikci tekneleri. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Martilarin korkmadan tekneye gelip temizlenen baliklarin artiklarindan karinlarini doyuruyorlar. ![]() Ve yakaladiklarim günün bereketleri. ![]() ![]() ![]() ![]() Bindigimiz teknenin Ressimleri. ![]() ![]() Selamlar,Saygilar.Rast gele.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Abi bu tekne değiL yaa gemi bu gemi
![]() SaygıLar..
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() En güzel ve bereketli avlar sizlerin olsun.
![]() |
![]() |
#4 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Gerçekten güzel. Elinize bileğinize sağlık.
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Tesekkürler Cem sagolasin.Güzel ve bereketli avlar sizlerin olsun.
![]() |
![]() |
#6 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bu güzel, detaylı anlatım ve resimler için teşekkür ederim. Tebrikler en kötü avınız böyle olsun.
Anıl bak senin uskumrular nerde gördün mü ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Harika bir av ve balıklar elinize sağlık
![]() Yalnız dikkatimi çeken; o kadar çok tekne var ve her teknede (gemi diyelim Anıl'ın hatrına ![]() ![]()
Hasan Özerinç - 1979 - İZMİR mail: hozerinc@hotmail.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Gerçekten çok güzel fotolar.Daha çok hangi sahteleri kullandınız merak ettim.Balıklar da , av da çok güzel olmuş
![]()
![]() |
![]() |
#10 | ||||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
Tesekkürler Nedim sagolasin alttaki resimdekileri kullandim.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Aman Yarabbim! Uskumru,Uskumru, Lipari bunlar.:):):) | orhan Kucukbicmen | Çapari | 33 | 27-04-2010 09:39 |
Uskumru avı | paşalı | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 24 | 20-04-2010 20:02 |
Uskumru Avım | amatör balıkçı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 17 | 21-04-2007 13:06 |
Yakomoza uskumru | AFALA | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 1 | 14-08-2006 06:56 |
Uskumru Dolmasi | rüzgar2 | Balık Yemekleri | 0 | 21-12-2005 07:09 |