|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() hasan abi,
fotolar için teşekkür ederim.ellerine sağlık.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Kaptan
|
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||
Kaptan
|
![]() Mutlu kardeşim ..
Sen ve eşin her daim mutlu kalın işaallah .. Paylaşım süper.. Yeni yıla bir av partisiyle girmek.. Yeni dostlar edinmek gerçekten çok güzel.. Orada olmadığıma inan çok üzüldüm.. Bu mutluluk tablosunun içerisinde bende yer almak isterdim.. Paylaşım için teşekkürler.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() O ortamda defalarca oksijen tenefüs etmiş biri olarak sizi çok iyi anlıyorum
![]() İnşallah kısa zamanda daha kalabalık bir topluluk halinde orda olmak dileğiyle...
![]() |
![]() |
#15 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() teşekkür ederim arkadaşlar,umarım birlikte sohbet edip oltalarımızı suya bırakacağımız günler de kısmet olur.
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Üstad
|
![]() Mutlu kardeşim aramıza hoş gldin...Hasan ve Serkan kardeşimlede daha önce her ne kadar tlfnla konuşsakta şahsen bende o gün tanıştım. sağolsunlar davetimi kırmayıp bana uğradılar..kendilerine ancak bir çay ikram edebildim.ve sizden bahsettiler. Hasan ve serkan kardeşimle tanışmak benide çok mutlu etti.Eeee bu balıkcılık ve bu site böyle işte hiç tanımadığın insanlarla bi dostluk bağı oluşuveriyo insanda...
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||
Kaptan
|
![]() mutlu abim sizleri tanımak inanın çok keyiflidi.
tekrar görüşebilmek ümidiyle... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Son Zeytinler Avımızdan Görüntüler | Taygun KOCABIYIK | Videolar | 12 | 07-01-2010 20:25 |
hafta sonu zeytinler | kturkol | Organizasyonlar | 20 | 17-08-2007 08:48 |
23/24 haziran zeytinler raporu | mufi | DENİZ AVI KARADAN | 58 | 07-07-2007 13:42 |
6 mayıs zeytinler | Güven ÖZYELDAN | DENİZ AVI KARADAN | 120 | 14-05-2007 16:38 |
5 mayıs zeytinler | Rauf | FOTOĞRAFLARIMIZ | 20 | 10-05-2007 20:30 |