|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#41 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Yenal kardeşim teşekkürler.. işaallah en güzel paşalar senin oltana Rastgelir.. ![]() Alıntı:
İnan o kadar güzeldiki Menemen Razıyyım abi olta çekmemeye.. ![]() Alıntı:
Murat abi teşekkürler.. Daldırdık organizasyon işlerine kendimizi .. Uyelerimizin tanışıp kaynaşmaları için inan tek sevdemız olan avlarımızdan fedakarlık eder olduk.. Ama olsun.. Herşey çok daha güzel olacak işaallah.. Yapılacak olan tekne org da atlatalım çok daha güzel raporlarla burada olacağız işaallah.. Teşekkürler Fedai abi sen nezaman geliyorsun Bakem?? |
||||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#42 | ||||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
İyiki bizlere takılıp geldiniz.. Bizde Sana ve Ahmet abime teşekkür ederiz.. Alıntı:
Raif Kaptanım.. Muhakkaktır ki bu sevdanın kıyısı, denizi, tatlı suyu ayrı tutulamaz.. Biz bunlar ile mutluyuz.. Su kenarınının bir farkı dostlar daha iyi kaynaşarak hoş sohbet mangal çay kahve ateş gırgır samata .. Balık olsun yada olmasın.. Balık Bahane Sohbet Şahane sloganı cuk diye oturuyor.. Alıntı:
Ne zaman gidiyoruz beraber ava?? Alıntı:
Evet Taygun kardeşim çok haklısın.. Sende bu ortamlara yabancı değilsin.. Böyle oluşmuş bir ekiple kesin dağda bile balık yakalanır.. Alıntı:
Musti o börekleri ben yaptım ama aramızda kalsın olur mu?? İşallan seninle beraberde böyle bir ortam paylaşırız.. Ama senin balıklardan yakalatman şartı ile.. ![]() ![]() |
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Muhammer kardeşim senide orada tanımaktan mutlu oldum.. balık bahane muhabbet dostluk sahane sloganını benimsediğin için ayrıca mutlu oldum.. Çok daha iyi paşalarla denk gelmen dileklerimle.. Teşekkürler.. Alıntı:
Eeee Adnan abi bilirsin.. Her türlü ortamda zevk almasını bilen bir ekibiz.. Paşa olmayınca Paşa Paşa eylendik.. Yemekleri yedik Kahve çaylarımızı içtik.. Katılımın için ayrıca teşekkürler.. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |||
Kaptan
|
![]() Arkadaşlar eksik 3 adet foto varmış onlarıda sizinle paylaşmak istedim..
Bu resimde Mami (Muammer) kardeşimizde var geç kaldığı için özür.. ![]() Sabah çayını demlerken.. ![]() Tufan abinin dükkandaki satışa hazır yeni makinalar.. ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() En kötü gününüz b öyle olsun...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#46 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Paşa Team 2010 Açılışını Yaptı | Necati ARAT | DENİZ AVI KARADAN | 44 | 24-02-2010 08:37 |
Bir Başkadır Paşa Team | Necati ARAT | DENİZ AVI KARADAN | 22 | 19-02-2010 10:03 |
14.02.2010 Paşa Team | ofturkol | DENİZ AVI KARADAN | 18 | 15-02-2010 17:32 |
Paşa Team 2010 Takvimini Sunar | Necati ARAT | Dökümanlar ve Makaleler | 17 | 14-12-2009 09:37 |
Paşa Team Nostalji 1 | ofturkol | DENİZ AVI KARADAN | 13 | 05-11-2009 22:23 |