|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | |||||
Kaptan
|
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() paşa team ve canım abilerim kardeşlerim,sizlerle tanışmak inanılmaz harikaydı benim ve size hayran arkadaşlarım için muhteşem oldu çünkü herkese anlattım inanamadılar hepsi orda olmak istediler gerçi o havada balığa çıkmak çılgıncaydı ama ertesi gün muhteşemdi çektiğim balıklar bana göre muhteşemdi çok eğlendim!!!en kısa zamanda ahmet ben mesut sizinle olmak için gün sayıyoruz inşallah ömür boyu bu kardeşliğimiz sürer!!!bütün üye arkadaşlara sonsuz sevgiler saygılar.paşa team le tanıştığım için çok şanslıyım sevgiler...
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Necati kardeşim tebrikler ekip olarak harika bir gün geçirmişsiniz ortamınıza imrendim doğrusu eskiden sadece denizden bölümüne bakarken artık karadan kısmını sizlerin sayesinde ihmal etmiyeceğime söz veriyorum.Paylaşım için teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Necati Abi Paylaşım İçin tebrikler güzel bir av olmuş.
Mırmırlarda çok güzel ayrıca
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bu ekiple değil deniz kenarında balık tutmaya, dağ başında balık tutmaya bile gidilir
![]() Çok güzel görüntüler inşallah daha güzel havalarda birlikte daha güzel balıklar yakalayacağız ![]()
![]() |
![]() |
#26 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() paşa team in abileri ve Tolga arkadaşım tebrikler çok güzel bir menemen gözüküyor
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#27 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() hasan abicim necati abicim yağız kardeşim doğan ve diğer kardeşlerim(paşa team) inanınki ben öyle çok keyifli,mutlu huzurlu güven dolu bir gün geçirdimki sizlere nasıl teşekkür etsem azdır belimin çok ağrımasına rağmen havanın rüzgarlı olmasına rağmen benim için harika bir avdı!bende kendimi balıkçı zannederdim ama öle değilmiş çünkü sizden öğrendiklerim muhteşemdi yeni teknikler çok iyi oldu çok teşekkürler!!!hele kardeşlerim ahmet ve mesut çok mutlular çünkü sizi bulduk ve bizi kabul ederseniz sizinle tekrar avlanmak bize şeref gurur verir sizleri ve üye dostları saygıyla selamlarım görüşmek dileğiyle!!!birde ben paşa çekmek çok istiyorum tabi sizinle!!!sevgilerimle herzaman beraber olmak dileğiyle...0535 667 41 02 sevgilerimle...
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |||
Miço ![]()
|
![]() havanın kotü olmassına rağmen avınız cok güzeldi.kamil abi bende bu ekipten syılırsam 750 gr lık güzel bi paşamız vardı.hasan abıyle daha önce tanışmıstık diğer arkadaşlarıda tanıma fırsatım oldu balık bahane muhabbet dostluk sahane.
![]() |
![]() |
#29 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Evet gerçekten harika bir gündü bizler için ...Bizler hep diyoruz ki Balık bahane Sohbet şahane diye .... O gün çok güzel insanlarla tanıştık Tolga ve Ahmet abiye buradan saygılar sevgiler.... Av yapacağımız yere balık sevdası ile birlikte sürükledik desek yeridir... Çok güzel bir ortamdı PAŞA TEAM üyeleri zaten hepsi ayrı ayrı yürekleri güzel insanlar.... Menemen yaptım abilerime afiyet şeker olsun.... ALLAH herkese böyle güzel avlardan ziyade böyle güzel dostluk ortamında nice güzel günler nasip etsin....sağlıkla kalın
![]() |
![]() |
#30 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() yok abı bızı sargoz sarmaz adından bellııı PAŞAAAAAAA ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Paşa Team 2010 Açılışını Yaptı | Necati ARAT | DENİZ AVI KARADAN | 44 | 24-02-2010 08:37 |
Bir Başkadır Paşa Team | Necati ARAT | DENİZ AVI KARADAN | 22 | 19-02-2010 10:03 |
14.02.2010 Paşa Team | ofturkol | DENİZ AVI KARADAN | 18 | 15-02-2010 17:32 |
Paşa Team 2010 Takvimini Sunar | Necati ARAT | Dökümanlar ve Makaleler | 17 | 14-12-2009 09:37 |
Paşa Team Nostalji 1 | ofturkol | DENİZ AVI KARADAN | 13 | 05-11-2009 22:23 |