|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() İbrahim kardeşim ekip olarak güzel bir gün geçirmişsiniz, ayrıca paylaşım için teşekkürler, daha niceleri rastgele
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Güzel balıklar,afiyet bal şeker olsun.
paylaşımınıza teşekkürler. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Güzel balıklar almışsınız İbrahim, tebrik ederim. Hafta sonu başka işlerden dolayı balığa çıkamadım, sizin balıkları görünce daha bugünden kaşıntı başladı bende, önümüzdeki beş gün nasıl geçecek bilemiyorum.
![]()
![]() |
![]() |
#14 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() ellerinize sahlık çok bereketli bir av olmuş paylaşım için emeği geçen herkeze teşekkürler
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() hey maşallah hepsi birbirinden güzel ibrahim kardeş seni ve tüm ekibi kutlarım dahada güzelleri nasip olur işallah
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İbocum dediğin kadar varmış nefis antenliler hepinizi tebrik ediyorum afiyet olsun kardeşim.
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Üstad
|
![]() İbrahim kardeşim tebrikler herkesin gözü kırmızılarda ama benim gözüm kalamarda kaldı..
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||||
Kaptan
|
![]() ne yaparsan yap seninle balığa çıkmıcam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ibrahim kardeşim ![]() ![]() ![]() ![]() daha iyi avlar seninle olsun dostum ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() adaşım tüm ekibi kutlarım.bende karamehmet abim le cumartesi akşam konuştuğumuzda gitmiştir ibolar diyerek kulaklarınızı çınlattık.herdaim rastgele.selamlar.
ibrahim sepetçi 1972 BORNOVA-İZMİR Deniz.. Gözlerin gibi mavi. Gözlerin gibi yeşil. Üzüntülerin kadar siyah. A rh+ ![]() Bastığın Toprakla Vuracağın Av Arasındaki İnce Çizgiyi, Yüreğindeki Heyecan Doldurabiliyorsa İşte O Zaman Avcısın... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() İbrahim abi ne güzel pembe beyazlar onlar öyle ... oh maşallah diyelimde nazar değmesin...Bizide götürürsün bir gün dimi
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İzmir Çeşmealtı Gece Avı 05.09.2010 | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 12 | 08-09-2010 10:57 |
Geciken İzmir Çeşmealtı Raporu. 25.07.2010 | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 6 | 31-07-2010 17:58 |
İzmir Çeşme-Çeşmealtı-Urla-Karaburun derinlik haritası | kamilkoco | Haritalar | 6 | 05-05-2010 10:19 |
Antenli olsun | ADNAN | Üye Organizasyonları | 31 | 24-11-2009 01:32 |
Ohh be mercanlar | Rauf | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 19 | 08-04-2007 07:51 |