![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhaba Arkadaşlar Ben Çanakkale Küçükkuyudan Tufan.
Geçenlerde İlk Olarak Deneyimimi Fener de Yaşadım. 3.400 Kg Levrek Aldıktan Sonra Gece Denizden Eve Gelemez Oldum Fakat O Günden Sonra Ne Yaptıysam Bir Türlü Denk Getiremedim. Acemi Olduğumm Çok Nokta Var. Takıldığım Noktalarda Yardımlarınızı Bekliyorum ![]() |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() hoş geldin keyifli paylaşımlar.paylaştıkça gelişeceksin.istersen ilk olarak levrek
konusunu forumda bir arattır bak neler çıkacak...ne ustalar var burada şaşıracaksın...bilgi paylaşmakla güzel
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Üstad
|
![]() hoşgeldin
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz. 3.400 gram gerçekten çok güzel bir rakam av hikayesini anlatırsanız biraz daha yakınlaşabiliriz sanırım av mahaline
![]() Umarım her aradığınızı burada bulabilirsiniz.. Saygılarımla..
![]() |
![]() |
#5 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bir çoğumuz ayni zokayı yuttuk, yalnız değilsin yani
![]() İlk birkaç balık avında güzel birşeyler yakaladık, sonra acemi şansı gitti galiba, hep boş hep boş ![]() Aramıza ve ailemize hoşgeldiniz. Keyifli forumlar dileriz. Rastgelsin...
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan
|
![]() Deniz anamız aşısını herzaman böyle yapar.
Valla çoğu zaman avlanılanın biz olduğu hissin kapılmışımdır.önce harika bir balık denk gelir oltana sonra bir daha tık yok.Derlerki oltan eski gidilir en güzelinden 2-3 tane alınır ama gene tık yok. Yem yanlış derler bilgiler tolamaya başlarsın sonuç ısparoza döner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aramıza hoşgeldiniz... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoş geldin. Keyifli paylaşımlar dilerim. Rastgelsin.
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() aramıza hoşgeldin keyifli paylaşımlar dilerim.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
rastgele | aliahmet | Tanışma | 7 | 02-12-2010 17:47 |
Rastgele | korkut39 | Tanışma | 5 | 20-08-2010 07:40 |