![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Lineaeffe turnafresh kamış
Ürün Özellikleri Teleskopik Saf karbon teleskopik kamış 3.90mt boy, 100-250g atar Kıyıdan atış için kolay kavranan Sünger sap 124cm kapalı boy 490g ağırlığında kamış özelliklerimi değerlendirirseniz çok sevinirim saygılarımla
Bu mesaj en son " 26-01-2011 " tarihinde saat 06:42 itibariyle serhatengin tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() güle güle kullan dostum ben sadece iyi dileklerimi ileteyim ustalar sana bilgi verecektir.
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan
|
![]() Serhat fiyatı hakkında bilgi varmemişsin ama
Ben elegance 3.00 metrelik kamışı tavsiye ederim.. fiyatı 40-45 TL. civar.. Yinede bahsettiğin kamışı aldıysan hayırlı olsun.. Güle güle kullan.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Güle güle kullan Kuzen iyi bir kamış aldın ileride atış tekniklerini geliştirerek uzak atışlar yapacağından eminim zaten bu kamış Uzak atışlar için üretilmiş bir ürün..
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() evet haklısın kuzen uzak atış için bu kamış necati abim bende 40 liraya aldım bunu atış gücü iyi birgün beraber çıkarsak bir 100-150 metre ileri sallarsın artık benim için değilmi
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Güle güle kullan o zaman.. ![]() Beraber tabiiki çıkarız ama Laf aramızda kalsın .. ![]() Fazla sallamayada gerek yok.. ![]() ![]() Yani fazla sallamadan (palavra atmadan) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() Tabiiki gideriz.. Ama biraz sabret... ![]() Havalar iyice otursun misafirler kıyılara iyice gelsin.. ![]() ![]() 80 metra konusuna gelince o kadarda atarız canım. ![]() Ben 150 ye sallamayalım demek istedim.. ![]() ![]() Bence arasını bulalım 110-120 metre diyelim biz ona.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yeni!!! Yeni!!! 14.11.2008 av raporu | shark1 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 24 | 03-04-2011 22:46 |
Yeni!!! Amatör Tatlisu Balikcilarina Yeni Pratik Bilgiler Tanitim Videolari | balıkcı omer | Videolar | 7 | 26-03-2008 21:45 |
yeni kamış ve makinem | cevat2 | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 16 | 28-03-2007 22:58 |
Yeni makine ve kamış... | katiti | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 21 | 24-01-2007 13:12 |