|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Herkesi selamlıyorum bende siteden uzun süredir işlerim dolayısıyla ayrıdım bu vesileyle İlyas beye de aramıza hoşgeldiniz diyerek dönüş yapıyorum verdiğiniz değerlibilgiler içinde ayrıca teşekkür ederim. Mesajlarınızın devamı dileklerimle tekrar hoşgeldiniz.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Amca diyemeyeceğim kadar genç bir ruha sahipsiniz o yüzden agabey diyeceğim müsadenizle. Yapılan işin bulunulan durumun farkındaliğını çok güzel bir dil ile aktarmışsınız. Demekki oltanızın ardındaki ile mücadele ederken hissettiklerinizi anlatacağınız bir av güncesini dört gözle bekleyeceğiz.
Hoşgeldiniz. Keyf almanız daim olmanız umuduyla. saygıyla.
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() İlyas bey güzel paylaşım olmuş tebrik ederim.
rastgele ![]()
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() İlyasd abi bilgilerin için çok teşekkürler. inşallah beraber bu avı deneyebiliriz.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Demirköprü (6) Trofeler Başladı | adolomorola | TATLI SU AVI | 38 | 14-09-2010 19:07 |
Ildırı'da kolyoz ve karagöz başladı | demirrkaptan | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 4 | 12-03-2010 13:43 |
kıyıdan kalamar avı başladı | cemeryem | DENİZ AVI KARADAN | 5 | 01-12-2007 10:23 |
Sezon Başladı | iesencan | Videolar | 4 | 25-06-2007 16:02 |
kefal başladı. | mufi | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 4 | 29-04-2006 01:52 |