|
TATLI SU AVI Tatlı sularda olta ile yapılan avlar hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | ||||||||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Denizlerde olduğu gibi göllerde balık popilasyonu geniş vede yoğunlukda değil. En önemlisi de Tuzlusu balıkları gibi lezzetli değil. Bu yüzden yakaladığımız balıkları geri salmak, vede bir kaç gün sonra tekrar yakalamak, inanılmaz zevkli bir avlanma çeşidi. bu yüzden bırakmayı yeğliyoruz ali abi, sizin gibi değerli abilerimizdende Takdir göremek, bu işin kaymağı oluyor ![]() Alıntı:
![]() ![]() Alıntı:
![]() Teşekkürler abi, Alıntı:
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() iyi günler ilk mesajım acaba boili tarifini verebilir misin abi versende vermesende şimdiden teşekürler...
![]() |
![]() |
#23 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Ellerinize sağlık çok güzel av olmuş. Benim şimdiye kadar tuttuğum tüm sazanların ağırlığı o ilk resimdeki kadar etmez.
![]() |
![]() |
#24 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() ferhat; iyi geceler..
acaba diyorum yine aynı avlak bölgesine gidilse aynı miktara yakın balık yakalanabilinirmi....? Teşekkürler...
![]() |
![]() |
#25 | ||||||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#26 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Ferhat Ustam,Maşallah diyorum başkada birşey diyemiyorum.Çok güzel bir rapor ve jeneriklik uygulamalar.Kendi adıma çok teşekkür ederim.
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Ben şu an için tatlı su avlarına ara verdim. İlk göz ağrım olan deniz avcılığını yapmaya çalışıyorum. Yakaladığım sazanlar Kahramanmaraş/Göksun'da çalışırken gittiğim avlarda idi. Orada da ben hiç rastlamadım kiloluktan büyüklere. Ama vardır muhakkak.
![]() |
![]() |
#28 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() masallah bunlar tosuncuk olmus ayni baliklari daha buyumus halde yakalamaniz dilegiyle o boydaki baligin vurdugunda zili calmasi ve kenara cekmesi tarifsizdir.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
2007 Sezon Başı Afyon/Döğer Sazanları | excalibur80 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 20-11-2007 06:02 |
Sezon Başladı | iesencan | Videolar | 4 | 25-06-2007 16:02 |
Sezon Açılışı (Sübyeler geri döndü) 24.09.2006 | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 14 | 27-09-2006 18:40 |
Sezon Açılmıştırrr!!! Körfez Kurutan Team :) | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 17-04-2006 15:42 |
SEZON AÇILIYOR!!! TÜM AVCILAR Buraya | Taygun KOCABIYIK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 10 | 15-04-2006 19:50 |