|
TATLI SU AVI Tatlı sularda olta ile yapılan avlar hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Ferhat kardeşim, gerçek üzeri bir göl safari olmuş.
Bereketli avınız için senin nezdinde tüm ekibi kutlarım. Ancak amatör balıkçılık olarak adlandırdığımız avlarınızı göle iade etmeniz örnek alınması gereken bir profesyonellik. Bundan dolayı sizleri daha da çok kutlarım. Selamlar, sevgiler.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() adolomorola tafarından gönderildi
Ferhat sezonu güzel görüntülerle açmışsınız tüm ekibi kutlarım.. şamandıralı takımlarlamı yakaladınız bu kuzuları merak ettim fotalarda gördüğüm kadarıyla göletin her yeri otluk gibime geliyor Başarılarınızın devamını dilerim... Sevgili Öner ustam. dip takımlarla aldık ( son resimlerdeki görünen takımlarla ) Yani tek iğneli, dip oltası ile. Otluk olayına gelince. mekanı, Kendini bilmez ağcılar vede bohçacılar yüzünden komufile etmek zorundayız. bakma sen o kadar otluk değil Şimdi anladım bende diyordum bu fotalarla niye oynamışlar... ![]() ![]() ![]() bohçacı ve ağcılar için güzel düşünmüşsünüz... ![]() ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
2007 Sezon Başı Afyon/Döğer Sazanları | excalibur80 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 20-11-2007 06:02 |
Sezon Başladı | iesencan | Videolar | 4 | 25-06-2007 16:02 |
Sezon Açılışı (Sübyeler geri döndü) 24.09.2006 | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 14 | 27-09-2006 18:40 |
Sezon Açılmıştırrr!!! Körfez Kurutan Team :) | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 17-04-2006 15:42 |
SEZON AÇILIYOR!!! TÜM AVCILAR Buraya | Taygun KOCABIYIK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 10 | 15-04-2006 19:50 |