|
TATLI SU AVI Tatlı sularda olta ile yapılan avlar hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Emrah kardeş bu balık suya ne düşse illa bir bakar.ekmekle,solucanla,mısırla,boncukla,küsbe ile çok yakaladım ama kaşığa vurduğunu bilmiyordum.teşekkürler onuda öğrenmiş olduk.Eti çok kılçıklı olduğu için pek rağbet etmem.Ancak 3 karıştan büyükleri (60 cm) kılcıkları büyük olduğu için yenilecek durumda oluyor.
Resim ve rapor için teşekkürler.Rastgele.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Kaptan
|
![]() Güzel bir av..
Bıyıklının kaşığa atladığını bende ilk kez duyuyorum.. Balıkesir civar barajlarında ve akarsularında bolca mevcuttur.. Paylaşım için teşekkürler.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() sana tavsiyem muratcoşkun kardeş diskover 3 numara gümüüş üzeri kırmızı resimde görüldüğü gibib atlıor valla bizde yeni öğrendik
![]() |
![]() |
#14 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() teşekkürler emrah ilk fırsatta deneyeceğim,bıyıklı derindemi atlıyor kaşığa yoksa yüzeye yakınmı atlıyor. vede daha çok nasıl yerlerde yakalıyorsun ağaç diplerindemi açıktamı yoksa akıntılı yerlerdemi.
![]() |
![]() |
#15 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() daha çok koylarda kıyıya yakın yrlerde resimde görüldüğü gibi girinti koylarda şimdi deneyeceksin birde attın arkasından balık geliyorsa oraya odaklan mutlaka atlar bazen kıyıya yakın atlıyor bazende bir ağaç dibine attığında yüzeyde kaşığın düşmesiye yakalıyor en güzelide o zaten
![]() |
![]() |
#16 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Ben o balığı şiraza benzettim bıyıklıda öyle sazan pulu olmaz biliyorum genede
güzel balık avlarınız daim olsun rastgelsin bölgelere göre adı değişebilir (Şiraz İçikara Sarıbalık sakaryada dargın bile darler vs vs)
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Canavar bular beni izlemeye devam edelim | leanardo30 | TATLI SU AVI | 10 | 08-07-2011 08:40 |
Samsundan benide aranıza alırmısınız? | blueseaa | Tanışma | 10 | 31-07-2010 00:11 |
Merhabalar.. Benide aranıza alırmısınız.. | Nevzat TÜRKOĞLU | Tanışma | 12 | 14-10-2009 20:08 |
Benide kabul ederseniz sevinirim | selçukdinç | Tanışma | 5 | 30-09-2008 20:45 |
sezonun ilk İspendekleri.. | varior | DENİZ AVI KARADAN | 32 | 04-07-2007 13:56 |