![]() |
#21 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Mini bir organizasyon olabilir bencede. 10-12 kişi civarı toplanıp balığı bahane edip sohbetin belini kırabilceğimiz 2 teknelik bir buluşma yarabiliriz diye düşünüyorum
![]()
![]() |
![]() |
#23 | ||||
Üstad
|
![]() Evet Anıl,güzel bir hafta sonunu seçelim,Çalkantılı havada bağzı dostlarımız rahatsız olabilirler..Örneğin hocamız.
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Sevgili ANIL..
Çok güzel düşünmüşsün.Mini organizasyonllarda tanışmak, muhabbet ve avlanmak için daha çok zaman ve fırsatlarımız olacaktır. Ben 7/24 hazırım.İlk fırsatta organize edelim.
![]() |
![]() |
#25 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() KARABULUT Kardeşim....
Eşme'li DAYI benim diş çekme kerpetenimi yanımda taşıdığımı unutmuş herhalde, hatırlatırsan onun iyiliğine olur.Hele oltasına güzel balık geliyorsa tüm dişlerini çeksen farkına varmaz.Benden söylemesi,artık sen iletiver.
![]() |
![]() |
#26 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Abiler ne oluyor yahu, organizasyon mu dediniz yoksa. Burda hazır kıta bekleyenleri de sakın unutmayın haaa. Samim abi ve sevgili kaptanım bilirler uskumru ve iri istavritleri ne kadar çok sevdiğimi. Ama illaki Mustafa abide olsun isterim. Kaptanım çaylar benden, anlarsın ya...
![]() |
![]() |
#28 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Ayıpsın MÜKREMİN..
Kambersiz düğün-bayram olurmu hiç. Yalnız sana abi olarak bir tavsiyem var: Gel sen bu ilk çay demleme olayından vazgeç.
![]() |
![]() |
#29 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Vay vay vay bensiz organizasyon ha yakıştıramadım size arkadaşlar burada hazır kıta bekliyorum kurtlarım çok kocaman oldu 06.06.2011 tarihinde kızım olduğundan ve doğumun bir kaç ay öncesinden beri tekne ile balığa çıkamadım bir de sizin gibi arkadaşlarla olduktan sonra hem muhabbet hem balık gerisini artık siz düşünün artık.
(yama oldum biraz galibaha ![]() Böyle bir mini organizasyon yapacaksanız aranızda ben de olmak isterim. Rastgele
![]() |
![]() |
#30 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Uskumrular körfezde | kordonboyu | Süleyman Karabulut | 6 | 22-05-2011 19:41 |
Hoş geldiniz uskumrular istavritler | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 28 | 25-05-2010 19:59 |
Bir zıpkıncı bundan daha şanslı olamaz sanırım... | katiti | Videolar | 14 | 15-05-2008 15:00 |
Kendi Yazdığım Şiir (uskumrular) | Taygun KOCABIYIK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 18-12-2005 22:11 |