|
![]() |
#1 | ||||
Üstad
|
![]() Günlerdir yolunu gözlediğimiz uskumru kolyoz ve istavrit nihayet bu gün yüzüme güldü..
![]() ![]() Sabah saat 6:30 da limandan ayrılıp sırtı takımlarımı suya indirdim.Avlak bölgesine kadar sırtı takımlarıma kimse dur demedi.. ![]() ![]() Bir gün önce avlak bölgemi Alman adasını seçmiştim.Bu gün ise seçimim PİTA'ydı. Avlak bölgeme vardığımda çapari takımlarımı yemleyip suya indirdim.Orta sudan itibaren vuruş araya araya tabana inmeye başladım ki ilk kupes vuruşunu aldım ve ilk kupes oltamdaydı. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Saat on iki cıvarında, vuruşların kesildiği saatlerde tlfonum çaldı. Arayan Yemcimiz TUFAN'dı.Dört arkadaşın tekneyle balığa cıkmak istediklerini,benim götürüp götüremiyeceğimi sordu.Kırk dakikada limanda olabileceğimi söyledim ve mutabık kaldık. Gidip O arkadaşları alıp bu defaki avlak bölgesi olarak Alman adası pilaj önünü seçtim.Oradanda boş dönmedik.Bizi hiç yalnız bırakmıyan kupes ve izmaritin dışında mandagöz ve karagözlerle avımızı noktaladık.. Burada bir noktayı belirtmek istiyorum. istavrit ve uskumru şimdilik yemli takıma yani hamsiye,yalnız gümüş hamsi olması lazım. Bunu uskumru için denize çıkan arkadaşlarıma yardımcı olabilmek için belirtmek istedim.. TÜM RASTGELSİN AİLESİNİN OLTALARI DOLU GELSİN HERDAİM. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Kaptanım şükür beklenen gol geldi.Arkası bereketli olur inşallah.Rastgelsin.
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Üstad
|
![]() İnşallah Kamil kardeşim,haftalardır yolllarını gözlüyorduk, umarım arkası bereketli gelir.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Banned
|
![]() Gözün aydın diyelim artık Süleyman abi .Umarım akın ve özlediğimiz çapari avı başlar.
Esenkalın.. Bu mesaj en son " 21-05-2010 " tarihinde saat 04:54 itibariyle Adem VARDARCIK tarafından düzenlenmiştir.... Neden: .. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Üstad
|
![]() Sağolasın Adem inşallah devamı iyi gelir..
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan
|
![]() süleyman abii harikasın.
![]() ![]() ![]() sen bu balıkları organizasyona kadar bitircen galiba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Kaptanım çok fenasın
![]() ![]() Tebrik ederim bereketli olsun...
![]() |
![]() |
#9 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Tebrik ederim bereketli av afiyet olsun
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kendi Yazdığım Şiir (uskumrular) | Taygun KOCABIYIK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 18-12-2005 22:11 |