![]() |
#11 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Süleyman abi herşey icin tekrar teşekkür ediyoruz sana, güzel bir günü daha geride bıraktık, sıra daha da güzellerine gelir inşallah
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Süleyman kaptan uskumrular seni hiç bırakmaz inşallah.Sayende her hafta gözümüz şenleniyor.Rastgele kaptan.
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Süleyman abi ben bu uskumruların kolyozların palamutların istavritlerin sana aşık olduğunu zaten seni bırakamıyacaklarını biliyorum. Onların olmadığı bir av fotoğrafı yok zaten maşallah. Ama bu karelerde bir şek eksik. Oda ÜSTAT KARABULUT.
Bir iki karede kendi resmini koyda yüzünü görelim özlem giderelim abi. Bu arada bu paylaşım son darbeyide vurdu bana. İstanbuldan bize bi kısmet çıkmıyor. Arkadaşların kanına gireyimde bir hafta sonu aşağı doğru yanınıza gelelim. Hertürlü hasrete son verelim inşallah. Paylaşım için teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Süleyman abi nedir bu uskumruların sizden çektiği
güzel avlar yapıyorsunuz Tebrik ederim.
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Süleyman abicim eline sağlık çok güzel bir paylaşım olmuş,rastgelsin.
![]() |
![]() |
#16 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Kaptaqn eline sağlık uskumrular harika
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() Bakma sen bağzı arkadaşların konuştuğuna veririm tavlayı koltuk altlarına gönderirim. ![]() ![]() Ama seninle de inşallah bir gün kozlarımızı paylaşırız.. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Üstad
|
![]() [quote=Murat ÇAKMAKÇI;115453]Belliki öğrenmişin biz karışığını oynarız mülteci,hepyek,hapis.Senin oynadığına burada kıs tavlası deriz benim için çocuk oyuncağı sana 4 avans 5 de çıkacaz yalınız zarlar karşıya deyecek
![]() ![]() Murat senin o dediklerini ben unutmuştum..Oynarken belki hatırlarım.. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Bundan sonraki paylaşımlarımızı uskumrular süsleyecek.. | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 35 | 10-08-2011 08:14 |
Uskumrular körfezde | kordonboyu | Süleyman Karabulut | 6 | 22-05-2011 19:41 |
Hoş geldiniz uskumrular istavritler | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 28 | 25-05-2010 19:59 |
Deniz bizi karaya atti | Wetblue | FOTOĞRAFLARIMIZ | 11 | 26-12-2008 14:16 |
Kendi Yazdığım Şiir (uskumrular) | Taygun KOCABIYIK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 18-12-2005 22:11 |