|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Miço ![]()
|
![]() merhaba dün gece ertesi gün iş olmasına rağmen arkadaşımın aramasıyla kendimizi 2 saatliyine yine at çekte bulduk ilk kez denediğimiz meramız 2 saatte bize 2 ödül verdi fakat biz bu ödüllerden 1 ini albildik diğeri kaçmayı başardı.2 saat bile olsa çok güzel bir avdı darısı sizlerin başına.
![]()
Muammer Gargun(mami) 1984 Üçyol/İzmir ARH(+) Bu mesaj en son " 16-12-2011 " tarihinde saat 08:55 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Sevgili Muammer kardeşim, devamı gelmesi dileği ile rastgele...
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||
Miço ![]()
|
![]() teşekkürler ishak abi
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Üstad
|
![]() Mami çok güzel balık az olsun kalite olsun demişsin
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Tebrikler ellerinize sağlık
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Mami kardeşim bu denizlerdeki levrekleri sen bitirecen böyle giderse afiyet olsun
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Muammer Kardeş kaçanın arkasından bile bakmayacaksın .nasipte ne varsa o gelir.Kısaca bir anımı anlatayım.Kızılırmakta yayın için döşediğim oltalardan birisi gece ses verdi.çok uğraştım balığı kenara alamadım.oltayı koparttı gitti.gece 3 gibi girdim arabaya uyudum.sabah gün ışırken uyandığımda ırmakta su kalmamış.sulama kanalları için kapakları kapatmışlar.benim oltalar hep suyun dışında kumluk yerde kalmış.gözüme bir su birikintisi takıldı.içinde balık vardı.hemen indim 2 tane bir metrelik yayın,5-6 adet 2 kğ üzerinde sazan aldım.yayınların birinin ağzında gece kopan oltam vardı.Nasibim olan oltamı kopartan balığı sabah su birikintisinde elle yakalamıştım.
Rastgele.
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Paylaşım için teşekkürler,afiyet olsun.
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() kardeşim 2saatte güzel av paylaşımların için saolasın rastgele
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Muammer abi durmazsın sen artık
![]() Daha irilerin, trofelerin senle olmasını dilerim. İşini biliyorsun ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
levrek avı-3.gidiş 6 levrek.iyi bir eğitmenim sanırım :) | akinyildiz81 | DENİZ AVI KARADAN | 35 | 28-06-2011 09:48 |
Yine Tek Ama Yine Paşa | Adem VARDARCIK | DENİZ AVI KARADAN | 18 | 16-10-2010 12:20 |
yine kartal yine karışık :) | kartallı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 4 | 31-10-2007 11:18 |
Yine kırklareli barajı,yine kaşık,yine tatlı su kefali... | ykmk | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 29-06-2007 23:32 |
yine viyana yine tuna nehri sazan | wien_yakisikli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 14 | 26-04-2007 15:26 |