|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() merhabalar... öncelikle bikaç kez girdiğim bu forumu çok beğendiğimi, hoş vakit geçireceğimi umuyorum..arkadaşlar 4.5 metre safter ve 15 hp lik 2 zamanlı bir yamaha fiber tekne pazarlığı yaptım...balık avlamayı daha doğrusu denizi çok seviyorum.. 2 yıl sonra emekli olacağımdan hazırlıklarıma başlamak istiyorum,, bu neden le siz forum dostlarımdan konu hakklında yardım istiyorum... fiber tekne hakkında görüşlerinize ihtiyacım var... şimdiden teşekkürler...
Bu mesaj en son " 26-01-2012 " tarihinde saat 15:27 itibariyle ismail2634 tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Merhaba İsmail bey.
Alacağınız motor uzun şaft ise işinizi görecektir. Avşa adalarının meteorolojik takibini bugüne kadar hiç yapmadım, deniz ve dalga durumu hakkında da pek bilgim yok alacak olduğunuz tekne o bölgenin denizleriyle baş edebilecekse eğer bir amatör için ideal bir tekne oluşturmuş olursunuz. Saygılarımla.
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İsmail2634;
Aramıza ve sitemize hoş geldiniz...Bizimle zevkli bir zaman geçireceğinize eminim......rastgelsin...
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Foruma yeni katıldığım için acemisi olabilirim fakat yazıları okudukça ne kadar güzel bir olaya girdiğmi daha iyi anlıyorum...daha önce 4.50 safter fiber tekne ve 15 hp yamaha 2 zamanlı mir motorla bu hayalimde olan maceraya atılmak istediğimi yazmıştım,,,, Balıkesire bağlı Avşa adasının çiftlik mevkiinde kullanacağım fiber tekne ile ilgili bilen arkadaşlardan yorumlarınızı bekliyorum... şimdiden teşekkürler...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İsmail Kardeş aramıza hoş geldin.
Ad ,soyad ,yaş, iş vb bilgilerini girersen hitapta kusur etmemiş oluruz. Konuda tecrübeli olan dostlar yardım edeceklerdir. Avların bereketli olsun Rastgele.
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşlar,, 1965 doğumluyum ve kamuda görev yapıyorum..adım İsmail forum olaylarına yabancı olduğumdan kusuruma bakmayın.. ama tam anlamıyla forum a alışırsam sorularımla sizleri baya meşgul edeceğimden emin olabilirsiniz,bu yüzden şimdiden affınıza sığınıyorum.. saygılar...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ayrıca Eskişehir doğumlu olup İstanbulda büyüyüp yaşadığım için o yüzden 2634 bilginiz olsun.. selamlar..
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Selam İsmail2634 | Tanışma | 0 | 01-01-1970 01:00 |