|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() kaptanım bereketli bir av günü yaşanmış anlaşılan. afiyet şeker olsun pazara oradayız gene rastgelsin
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Geliyorum arkadaslar merak etmeyin yarın benim yakaladıklarımı çeker koyarız inşallah
![]() |
![]() |
#13 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() merhaba arkadaşlar kusura bakmayın uzun zaman oldu sizinle görüşmeyeli tuncay beyin son gelişinden sonraki haftasonu yine videyo ve fotoraf çekmiştim fakat ohafta içinde burada çok kuvetli bir fırtına oldu ve etkisi 1 hafta sürdü bizim iskeleyi alıp karayı kaldırı verdi ben tekneyi yan koya çektim teknemi binerken iskelenin tahtası çöktü denize düştüm telefonum deniz suyu gördünden fotorafları yükleyemedim aksilik ya işte aşırı yamurdan dolayı laptopum nutubet ortamını dayanamadı arzalandı şimdilik sizinle av paylaşımı yapamıyorum nasip olursa bu hafta sonu yine videyo-fotoraf çekip yüklerim şimdilik herkezi selamlar
saygılarımla ismail kaptan.. Bu mesaj en son " 25-04-2012 " tarihinde saat 22:20 itibariyle iaksoy tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
ahmet kaptana mücahit kaptana selam ediver benden ![]()
![]() |
![]() |
#15 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() sağol tuncay bey nasip olursa pazar gün tura çıkacağım bildiğim başka mercanyataklaını bir denicem mercan. yumurtayı atmış olması lazım video çekip yüklerim
şimdilik herkezi selam avınız bol olsun ismail kaptan. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İAksoy;
Video ve resimler için çok teşekkür ederim...ellerine sağlık....
![]() |
![]() |
#17 | ||||||
Oltacı ![]()
|
![]() merhaba arkadaşlar sizleri yazmayalı uzun zaman oldu daha önce yazdıgım gibi bazı arzalardan dolayı size paylaşım yapamadım bu haftasonu yine turdaydım ve güzel bir av oldu videoyu yüklüyorum iyi seyirler
saygılarımla .ismail kaptan Bu mesaj en son " 23-05-2012 " tarihinde saat 08:59 itibariyle iaksoy tarafından düzenlenmiştir.... |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkürler..İsmail kaptan....Paylaşım videosu güzel geldi....
![]() |
![]() |
#19 | ||||||
Oltacı ![]()
|
![]() merhaba arkadaşlar çarşamba gün yeni video çektim avımız isparoz kolyoz kopez oldu videoyu yükledim iyi seyirler yarın yine tura çıkacağım bugün arkadaşlar ufak fiber tekneyle mercan almışlar nasip olursa sabah orayı giderim ve videoyu çekerim
saygılarımla ismail kaptan |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Harika bir Video...çok teşekkür ederim....İyi bir çekimde yapılmış...Tebrikler....
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yine kazıklı | Tuncay GÜNAY | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 17 | 07-04-2012 17:56 |
Kazıklı hatırası | fanhan | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 25-11-2008 09:49 |
Kazıklı | ugur09 | Tanışma | 4 | 22-03-2008 22:43 |