|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Üstad
|
![]() İshak kardeşim,özlemişiz senin bu güzel anlatımlı av hikayelerini..
![]() ![]() Senin av hikayeni okurken insan kendini sizlerleymiş gibi ve o anları yaşıyormuş gibi hissediyor.Bu güzel anlatımlı paylaşımınızı kutluyor, daha irileri rastgelmesini diliyorum..
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
İstek tek bir parça balık olsun, ister ise bir livar dolusu balık... ![]() ![]() Nihayetinde de bizler bu hafta iki kafadar hoşça bir vakit geçirdik diyorum.Daha bereketlisinin cümlemize denk gelmesi dileği ile rastgele ... ![]()
![]() |
![]() |
#13 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Sevgili Cem, biliyorsun bu zaman dilimi içinde Levrek avı yapamadığımızdan dolayı şimdilik Kıyıdan Çupraya devam.
Yalnız kış gelince senden şu at-çek olayı bire bir seni seyrederek öğrenmek istiyorum.Video yok..Sana söz... ![]() İshak abi At-Çek avının hiç bir zorluğu yok Formülü uyguladıkmı inan çok kolay şimdi formülü veriyorum İshak abi; Doğru yer+Doğru zaman+doğru ekipman=Trofe Levrek İshak abi şaka bir yana ne zaman ava gitmek istersen bir telefonun yeter abi. Sizin gibi üstadlardan daha öğrenmemiz gereken çok bilgi var Teşekkür ederim abi Hepimize rast gelsin
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Anlatımın harika, video harika ve ufaklıklara yapılan jeste diyecek zaten. Örnek olarak gösterilecek abimizsin. Hürmetler abicim, her şey gönlünce olsun...
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Değerli arkadaşım İshak;
Rapor ve resimler için dolayısıyle paylaşımın için çok teşekkür ederim..
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Tekneme gelen özel misafir | Salih Reis | ANILAR | 9 | 21-12-2010 07:01 |
Galip Bey'in Misafir Suyu... | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 14 | 20-10-2010 11:07 |
Levrek avı (Akın:6 Yasin:4 özlenen skor :) | akinyildiz81 | DENİZ AVI KARADAN | 29 | 11-10-2010 16:07 |
Hafta sonu balık avım özlenen PAŞA TEAM | Hasan BALIKÇI | DENİZ AVI KARADAN | 98 | 15-07-2010 19:10 |
Misafir şansi | aserkansatı | ANILAR | 2 | 15-11-2005 06:26 |