|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
bunlar hepimiz için faydalı olan bilgiler.. teşekkürler |
|||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Abi sen bu zamanda rekor kırıyorsan levreğin akın zamanında ne yapacağını düşünemiyorum valla
![]()
![]() |
![]() |
#13 | ||
Guest
|
![]() arkadaşlar ben bu senenin rekorunu kırmıştım ama resmini koyduğum abi beni 300 gramla geçti. tebrik ediyorum kendisini
|
||
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Vay maşallah, abi bu da bırakma mahsulü mü?
![]() |
![]() |
#15 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aliağa ağlamış beee
![]()
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hay maşallah nerede büyüyo bu balıklar böle yaaa.
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Organizatör
|
![]() aliağa canavarların dan görüntüler devam ediyor allah daha beter etsim inşallah......
![]() |
![]() |
#18 | ||
Guest
|
![]() Süleyman kardeş,resimlerini siteyi gezerken yeni farkettim.Maşallah hepsi tosun.Yazında Aliağa-gece-bırakma-canlı balık ve poyraz gibi ipuçları vermişssin.Affına sığınarak biraz daha tüyo istiyorum.Canlı balık dediğin küçük isparoz veya küçük kaya balığımı ?Kullandığın takım nasıl ?Yaptığın bırakma işinde poyrazda dalgalar takımı kıyıya getirmiyormu ? Velhasıl biraz daha ayrıntı.....
|
||
![]() |
![]() |
#19 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İshak arkadaşım,Süleyman abi şu an yıllık iznine bir 15 gün daha katıp,Aliağa güneşinin ve de denizinin tadını çıkartmakla meşgül,dönünce muhakkak kendisi de yanıtlayacaktır,cevaplanmadı gibi algılanmasın diye yazıyorum,bildiğim kadarıyla bu avı,yem olarak canlı isparozu ağırlıklı şamandıra takımıyla yapmaktadır,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||
Guest
|
![]() Sevgili üstadım,verdiğin bilgiler için teşekkürler.Tesbitin doğru bende böyle olduğunu tahmin etmişdim.Çünkü bundan 6-7 sene önce bir vatandaşın bu şekilde takıp hazırlayıp körfeze akan lağım ağızlarından bu metod ile 4-5 (abartmıyorum) kiloluk levrek aldğını gördüm.Üstte zargana topu altında bir fıdöndü,unun altında yaklaşık 60 cm misina ve ucunda canlı isparoz vardı.O zamanlarda her yerde olduğu gibi mithatpaşa da lağımlar dere gibi denize akıyordu.Vatandaş bu akıntıya takımı buraktı.Doğal olarak akıntı takımı kıyıdan 10-12 metre uzaklaştırdı.Bizde bakıyoruz.İsparoz aşağıda çırpındığı için su üstündeki zargana topu hafif hafif oynarken.birden suya gömüldü.Adam zorla levreği çekti ve kakıç ile karaya çıkardılar.Bu bu takım hakkikaten iyi iş yapıyor.Yeterki küçük bir gümüş veya isparoz olsun yeter.Abi lafı çok uzattım kusura bakma.Herkeze rastgelmesi dileğiyle....
|
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Aliağa Bereketi | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 27 | 28-03-2011 16:44 |
04.03. aliağa raporu | er35han | FOTOĞRAFLARIMIZ | 15 | 08-03-2007 07:35 |
Aliağa kuzuları.. | Lethe | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 09-11-2006 20:50 |
Poyraz Ve AlİaĞa (bu Hafta) | sbasaran | FOTOĞRAFLARIMIZ | 6 | 17-07-2006 12:02 |
Poyraz Ve AlİaĞa | sbasaran | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 28-06-2006 07:10 |