|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bir kaç hafta önce ki kolyoz macerasından sonra tekrar denize çıkmak için sabırsızlanıyordum. Pazar akşamı Anıl ile telefonda görüştük palamutlar geldi, yarın balığa çıkalım diye bir teklif getirdi. Bende tereddütsüz kabul ettim doğal olarak.
Sabah mazot ve buzumuzu alıp limana gittik. Biraz gecikmiştik güneş çıkmıştı hemen marşa basıp nasibimizi aramak için yola çıktık. ![]() ![]() ![]() Takımlar suya kavuşmadan önceki son hazırlıklar ![]() 9 cm yo-zuri crystal minnow kırmızı kafa (yüzen seri) ve 9 cm strike pro sahte kullandık. Avda hava biraz esintili olduğu için misinalara oltalara hakim olalım derken pek fotoğraf ve video çekme şansımız olmadı kısa bir video bunda da çektiğimiz balık diğer boştaki takıma dolaştırmış kendini biraz uğraştırdı bizi. Hasılat ![]() ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ahhh AHhh bende olacaktım orada ama olsun siziden habire haber aldım ordaymışım gibi sayılır ellerinize sağlık abilerim oltanız her daim dolu olsun rastgele ...
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() anıl kardeşim iki kişi onca masrafı çekmişsiniz. ağır gelmedi mi. yükünüzü hafifletmeniz lazım.
![]() elinize emeğinize sağlık. afiyet olsun.
![]() |
![]() |
#4 | ||||||
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||||
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() ![]() ![]() Sonraki avlarınızın daha bereketli geçmesi dileğimle Rastgele. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Yakışır kankalara...Tebrikler...
Daha bereketli olması dileğiyle...
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#9 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Hüseyin Altınay 30 Temmuz 1946 Bornova/İzmir Kan Gurubu:B.Rh (+) Bu mesaj en son " 04-09-2012 " tarihinde saat 17:05 itibariyle Anıl ÜNALAN tarafından düzenlenmiştir.... |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Herkese tek tek teşekkür ederim.. Bugünde 21 tane palamut aldım gayet verimli avlar gerçekleşiyor.. 4-5 gündür kovalar dolu dolu denizden dönmenin keyfini yaşıyorum.. Fotoğraf çekemediğim için paylaşım yapamıyorum ama ona da acil bir çözüm bulacağım..
Gelmek isteyenlere bir telefon kadar yakınım ![]() Herkese Rastgelsin..
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İzmir Körfezi'nde balık tutmak.. | ishak BALLICA | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 12 | 25-04-2013 15:02 |
Palamut bereketi devam ediyor. | Erdoğan sızarlar | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 17 | 11-09-2012 01:20 |
2-7-2011 İzmir Körfezi'nde granyoz avı | ergundürüsel | Ergun Dürüsel | 27 | 27-07-2011 09:19 |
Adaların Bereketi... | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 28 | 16-12-2009 16:59 |
Saros Körfezi'nde 2 kişi vurgun yedi | Sinan | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 07-07-2006 07:17 |