|
Dökümanlar ve Makaleler Makale veya döküman yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() ![]() Şu günlerde balık pazarlarında fiyatı 20.-Tl'den 5 liraya inen Hamsileri alırken lütfen taze olup olmadıklarına dikkat ediniz.. Eğer bayat ise nasıl anlarız: 1- Çok ağır bir kokusu vardır. 2- Gözleri Kıpkırmızı olmuştur 3- Pullu balık olduklarından, pullu olup olmadıklarını kontrol ediniz 4- Buzhane balığı olup olmadığını anlamak için ise, balığı elinize alıp sert olduğunu göreceksiniz, almayınız 5-Balığı kestirip temizlettiriniz, taze ise balık kolayca kesilmez.... 6-En önemlisi solungaçlarının kan kırmızı olduğunu görünüz Salı günü Boğazda Sarıyer de idim Hamsi fiyatı 15.-Tl idi...Ardından aynı yol üzerinde Büyükdere ye uğradım Hamsi fiyatı 5.-TL idi...Bu sabah Kadıköy balık pazarında ise 2 türde Hamsi fiyatı bulunuyor...Bir kasada 5 diğerinde 10.-Tl etiket vardı...İşte gerçek burada yatıyordu...Ucuz olanlar buzhane Hamsileriydi....Bunlar Hamsi bollandı diyerek Bayat hamsileri millete kakalıyorlar.....Afiyet olsun....
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Hocam bu söylediklerinizi fotolaraydınız çok daha iyi ederdiniz millet bazı konuları bir bir görmüş olurdu ben foto koyma durumumu şimdilik yapamadığımdan bu konudaki çekimlerimi paylaşamayacağım fotolayıp paylaşabilirseniz memnun oluruz
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() koymuş olduğunuz hamsilerde hani bayağı hamsi imiş yemede yanında yat misali
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
100 Hamsi | MAVİ FENER | Rastgelsin Kahvesi | 3 | 27-06-2012 10:54 |
Kurtlu Hamsi | Ahmet TARİH | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 13 | 08-04-2012 22:34 |
Bayat Ekmekle Yapılabilecek Yemekler - Bayat Ekmek Değerlendirmenin Önemi | Taygun KOCABIYIK | Balık Yemekleri | 4 | 20-08-2008 21:10 |
Hamsi Yemekleri | uzman | Balık Yemekleri | 0 | 29-01-2006 20:27 |
Hamsi Çorbası | Bir Dost | Balık Yemekleri | 2 | 07-10-2005 22:37 |