|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() yahu yanarımda neye yanarım,yanımda haritalı GPS im olmasına rağmen açıp da neden bakmadım.Bakın bu şimdi aklıma geldi
![]()
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar anlaşıldığı kadarıyla epey macera yaşamışşınız. Yorgunluğunuza değsin, hiç olmazsa temiz hava almışsınızdır. biz bu hafta uzaktan bakakaldık benim oğlanla.
Karadan birdaha asla fikrine katılıyorum. belki acemiliğimden isparoz (benim oğlanın deyimizle isparatoz) dışında tıklayan yok. Birdahaki maceralarınızda başarılar dilerim. Ayrıca haber verirseniz katılmaya çalışırım. Muhabbetiniz ve balığınız bol olsun. Bereketsiz gün için geçmiş olsun. Ha bu arada ot balığından yaptığınız levrek pek zayıf olsa da fena olmamış.
![]() |
![]() |
#23 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() may the fishes be with you... ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Karadan Sübye Avı | Taygun KOCABIYIK | AT-ÇEK | 11 | 01-05-2012 22:50 |
karadan ne çıkar | tuci | DENİZ AVI KARADAN | 1 | 14-04-2008 11:53 |
25,11,2007 karadan | hamurabi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 4 | 25-11-2007 21:05 |
Nerede ise karadan asla diyeceğim......! | Uzm.Dr.Rastgele | DENİZ AVI KARADAN | 21 | 25-04-2007 08:26 |
karadan-veya tekneyle | ADNAN | Organizasyonlar | 46 | 21-02-2007 20:28 |