|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Yalçın Değirmenci Çanakkale 1978 VARMISIN BALIĞA ![]() Bu mesaj en son " 28-12-2006 " tarihinde saat 11:01 itibariyle Yırtık tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||
Guest
|
![]() Hiç denemedim ve o şekilde balık verir mi, vermez mi hiç bilgim yok kardeşim.Bilmediğim hususda fikir yürütüp seni yanıltmak istemem.Ben hep dalgalar geri getirmesin diye dipte 100 gr lık kurşun ve yemli takım ile avlandım.
Ayrıca,sakin havada ve rüzgar kesildikten sonra dalgalar bayıla bayıla/ve hızını azalta azalta kıyıya gelmeye başladığında balığında yok olduğunu biliyorum. |
||
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#15 | ||
Guest
|
![]() Sevgili Yalçın,meterolojinin sitesinden 5 gün haritalı denilen bölümden baktım.Bayranım 3 ncü günü ege ve marmaranın batısı tümüyle yağmur diyor.Aslında bayramın 3 ncü günü uygun idi.Herkez ertesi gün evinde dinlenme imkanı bulurdu.Arafe günü herkezin bayram alışverişi ve mezarlık ziyarteleri filan olur.O yüzden arefe günü de olmaz.Bayramın birinci ve ikinci günü herkezin misafiri gelir ve balığa gidilirse sanki evden kaçmış gibi olunur.Bayram tatili ile ilgili geriye sadece bayramın 4 ncü günü gündüz bir olta avcılığı düşünülebilinir ama gündüz de levrek olmaz.
Geriye levrek için sadece 29.12.2006/cuma gecesi kalıyor.Tabi balığın yapıp yapmayacağının hiç bir zaman garantisi olmaz.Ne demişler rastgele..... ![]() Seninde dediğin gibi hepimizin de kuyruğu dikeldi. ![]() |
||
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Eh nediyelim Balık tatilide ilan ediyoruz ozaman
![]()
![]() |
![]() |
#17 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Bayramda Balıklara İzin verdik. Mersin 05/12/2008 | Wetblue | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 2 | 05-12-2008 16:40 |
İzmirdeki av meraları hakkında yardım edermisiniz | aeakkus | DENİZ AVI KARADAN | 2 | 25-10-2008 18:06 |
Bayramda güzelçamli | MEHMETGÜZELÇAMLI | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 6 | 11-10-2008 13:07 |
bayramda Küçükkuyu | Lethe | Organizasyonlar | 4 | 21-10-2006 12:19 |
Bayramda Hava Durumlari | levrek | METEOROLOJİ | 1 | 07-01-2006 15:01 |