![]() |
#1 | |||
Miço ![]()
|
![]() arkadaşlar gps li balık bulucu saat kullanan varmı varsa bilgi verebilirse sevinirim.
![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Turgay Abi bahsettiğin ürün yalnızca saat ile değil, ek bir parça ile çalışıyor bildiğim kadarıyla. O parça bir kamış vs. yardımıyla atılıp çekilere kullanılıyor galiba. Kullanan bilmiyorum ama sistem olarak düşündüğümde dalışta pek işe yaramaz gibi geliyor bana...
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() kardesim senin söyşediyin saati ilk defa duyuyorum benim bildiyim sonar ve sonardada evet arkadasımın dediyi gibi 2 metre civarın oluyo ve pahalı bi malze hemde dalışta kullanamazsın ancak bir tekneye tehşizatı kurarsın ancak öyle bulabilirsin balığın yerini bu mümkün kullanan tanıdıklarım var ve memnun lar...
![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() nette konuyla ilgili bi bakınayım dedim...bu ve benzeri bi çok ürüne rastladım...bi kaçının linkleri bunlar sadece...
bu linte bi çok farklı saat modeli var... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] buradaki bi balık bulucu modeli... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bu da gps modeli... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] yüksek ihtimallerle hepside su geçirmezdirler...ama su erişim sinyallerini etkilermi bilemem... rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() daha uygun olduğunu düşünerek konuyu buraya taşıdım...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu da el tipi balık bulucu...İzmir de saat tipini ararken bir dükkanda bunu bulmuştum...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Bu mesaj en son " 11-01-2007 " tarihinde saat 11:58 itibariyle giritli tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() onurum bende balık bulucu arastırıyorum. valla niyetim var almaya. link verdiğimi bi incele fiatı diğerlerine göre uygun geldi.ne dersin...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Casio fishing gear aw_82 saat | polmurat | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 99 | 02-06-2012 21:57 |
JRC'nin balık bulucu cihazı | MAVİ FENER | Balık bulucular- Sonar | 1 | 30-11-2011 15:34 |
balık bulucu sonar hakkında yardım | isyankar2009 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 01-11-2010 21:40 |
2 saat kaldık | eminkaya | ZIPKINLA SUALTI AVI | 14 | 21-06-2008 11:21 |
Forumumuzda en çok 17 kişi, 11-08-2005 saat 10:22' de çevirimiçi oldu. | rüzgar2 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 15 | 25-12-2005 01:13 |