![]() |
#11 | |||
Miço ![]()
|
![]() arkadaşlar birde bedende ve köstekte hangi misinaları kullanmalı.
BU ARADA ÜSTEĞMEN OLMUŞUZ.
Hüsnü Demirel kumluca/antalya yaş 34 ![]() Bu mesaj en son " 11-01-2007 " tarihinde saat 18:42 itibariyle mercan tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ben beden ve köstekler için 0,32 kullanıyorum. Açıkçası ince misinalar daha çabuk gam yaptığı için çok verimli olmuyor. Bu nedenle iyi bir 0,30-0,35 arası misina sorunsuz çalışacaktır bence...
![]() |
![]() |
#14 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Abicim bu hanozlar 0,50 misinayıda gam yaptırır
iğne meselesine gelince ben 505/5 kullanıyorum ufak büyük ayırt etmeden tutuyor.
![]() |
![]() |
#15 | ||
Guest
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Taygun arkadaşım şu kokar cıpralardan kösteğini korumak istiyorsan iğne bağlantı yerlerini resimdeki gibi yapmaya mecbursun.bunun yerine üclü pırdöndü deneme emin ol bu sistem kesinlikle iğne bedenini o balığın gelirken yaptığı dönmeden korur sana garanti ederim.Eğer bu sistemden diğer balıklar oltaya yanaşmaz diye düşünme boncuklar cok minik olduğu icin hic fark etmiyor. |
||
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Rauf Abi yeri gelmişken yazayım, son 4-5 avdır ben resmini vermiş olduğun sistemde bedenle avlanıyorum. Hatta bu sistemin hazır fırdöndülerinden aldım ve onlarla hazırladım takımı. Ne yazık ki beklediğim verimi alamadım. Hatta bir avda ufak balık sardığında sadece kösteklerin değil, bedenin bile gam yaptığına şahit oldum. Ayrıca bir başka sorun da köstekleri sürekli bedene dolaşması oldu ne yazık ki (köstekleri çok uzun tutmamama rağmen). Açıkçası sistem avda sorun çıkarmıyor ama gam yapma olayını da engelemiyor. Bu nedenle ben eski sisteme dönmeyi düşünüyorum bundan sonra...
![]() |
![]() |
#17 | |||
Miço ![]()
|
![]() arkadaşlar benim mercan takımını 5 li hazırlıyorum.ana misina 60 lık kullanıyorum. takımlarımı ise 40 lık ve fosforlu küçük boncukları takıyorum. kurşun olarak 125 gr ile başlayıp akıntının durumu ve derinliğe göre 200 gr kadar çıkıyorum. Genelde mercan en alttaki ve onun üzerindeki kancaya geçtiği için oltayı çok gergin bırakmadan yatırıyorum.
![]() |
![]() |
#18 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#19 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Rauf Abi misina 0,32. Köstekler 7 cm'den uzun olmaması gerek, ölçmedim gerçi
![]()
![]() |
![]() |
#20 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Kullanıp da pek verimli bulmadığım fırdöndünün resmini ekledim. Görüldüğü gibi normal 3lü fırdöndülerden biraz daha farklı...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Mercan avı | avlar | Tanışma | 4 | 21-07-2011 10:03 |
mercan avı (gümüldür) | ozermenek | FOTOĞRAFLARIMIZ | 6 | 20-09-2009 11:25 |
Alanyada mercan avı | erkepli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 13 | 27-02-2009 14:33 |
14.09 Mercan raporu | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 15 | 18-09-2008 08:24 |
Tekne Avinda Tehlİke!!! | mercan | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 9 | 30-11-2006 09:19 |