|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar mercan avında balığın dişleriyle bedeni kesmesine ne gibi çareler üretilebilir.Bedende 0,30 fc (lineaeffe hikaru)misina kullanıyorum.Avlandığım bölgede 200 gr dan büyük mercan alamadım.Önerilerinizi bekliyorum herkese rastgelsin
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhaba,
Mercan kırıcı çene yapısına sahip bir balıktır,misinanızı kesen başka bir balıktır diye düşünüyorum.
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() asso ultra dene, ayrıca Ercan beyin dediğine katılıyorum, kesen balık mercan değildir.
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Abi bence de mercan o dişlerle misinayı kesemez.Acaba misinada sıkıntı olabilir mi?Bende oscar ultrayı tavsiye ederim.
![]() |
![]() |
#5 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Mercan misinayı kesemez, çok düşük ihtimal. Misinayı kesen Uranoscopus olabilir. (Kurbağa balığı) Havaların ısınmasıyla bu balık git gide kuzeye çıkıyor
İp misina kullanın.
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
çupra,mercan... | BARBAROS.T | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 13 | 20-11-2009 22:39 |
mercan avı (gümüldür) | ozermenek | FOTOĞRAFLARIMIZ | 6 | 20-09-2009 11:25 |
Alanyada mercan avı | erkepli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 13 | 27-02-2009 14:33 |
14.09 Mercan raporu | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 15 | 18-09-2008 08:24 |
Fangri mercan | nevzat | FOTOĞRAFLARIMIZ | 18 | 03-06-2007 12:24 |