|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Ulaş harika bir çalışma yapmışsın kardeşim...ellerine sağlık...
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Miço ![]()
|
![]() dosyayı indirdimde maalesef izleyemedim ben bilgisayar kullanmayı öğrenemiyeceğim galiba.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() dosyayı bende indirdim ama açamadım pps uzantılı dosya çıktı çok merak etmiştim ama bakamadım arkadaşlar bilgisayara program mı yüklemem gerekiyor
![]() |
![]() |
#15 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() pps uzantılı dosyalar MS Powerpoint dosyasıdır. MS Office yüklü bilgisayarlarda sorunsuz açılır, eğer açılmıyorsa Office yüklemek gerek...
![]() |
![]() |
#16 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
bazı zip ve rar dosyaları üzerine çift tıkladığınızda yada fareye sağ tıklayı "dosyaları buraya çıkart" komutu verdiğinizde dosyaları açmayabilir...bu dosyaları açmak için fare sağ tıklayara "dosyaları çıkart" komutu vererek açılan pencereden dosyaların açılacağı klasörü seçerek tamam demeniz yeterli olacaktır... yukarıdaki dosya için söylemiyorum ama bazı rar dosyaları şifrelenmiştir...bu dosyalrı indirdiğiniz yerde dosyaların şifreleri varsa verilmiştir genelde...bazen unutulabiliyor ama...bu dosyaları açmak için şifre programları var fakat şifrelerini kırması adamın yüreğini tüketiyor vallahi... ek olarak...nereden indirirseniz indirin...kimden gelmiş olursa olsun...bizim forumumuzda da olsa bu vb. indirdiğiniz dosyaları açmadan yada programları kurmadan önce taramadan geçiriniz... rastgelsin... |
|||
![]() |
![]() |
#17 | ||
Guest
|
![]() MS office lisanslı paralı bir üründür, Windows işletim sistemleri cd si ile ( örnek XP, 2K,98) beraber gelmez, ayrı bir üründür.
aşağıdaki linkten , gayet başarılı bedava office programları setini indirebilirsiniz [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Yukarıdaki set Sun microsystems tarafından geliştirilmiş ( gönüllü olarak devam etmekte) linux işletim sistemlerinin başlıca office programlarından olmuştur. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] benim en başarılı bulduğum, bedava arşiv, sıkıştırma programı, sanırım daha önce vermiştim Bu mesaj en son " 13-02-2007 " tarihinde saat 09:53 itibariyle gokseldbuga tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Deniz salyangozu ve deniz patlıcanı avcılığına ait yasaklar Madde:27 | MAVİ FENER | Resmi Avcılık Duyuruları | 1 | 20-02-2010 18:45 |
merhaba..aranıza yeni katılan üyenin 31 Ekim balık avı fotoğrafları | muratald | FOTOĞRAFLARIMIZ | 21 | 23-08-2008 12:18 |
Balık ve Deniz Ürünleri Yemekleri | levrek | Balık Yemekleri | 6 | 07-01-2008 21:08 |
Karadenizin yıldızı Merzifon/Amasya 'dan amatör balıkçılık fotoğrafları | banias | FOTOĞRAFLARIMIZ | 12 | 11-11-2006 17:04 |
Deniz ve balık sevenlere merhaba | TORUN | Tanışma | 10 | 09-09-2006 23:58 |