|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() yazmayı unutmuşum kususra bakmayın..
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Abisi ortaya oldukça hoş bir karışık manzara koymuşsun..Ne diyelim, bereketli olsun..İmza ayarlarınıda yapıverirsen tam süper olacak......
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan
|
![]() murat aramıza hoşgeldin valla bir geldin tam geldin canevimden vurdun beni
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() murat aramıza tam bir giriş yaptın, ellerine sağlık. rastgele.
Cumhur Gezen Profosyonel balıkcı İstanbulu (konum Alanya)1965 B rh+yaş 43 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] SİTE ÜYESİ ARKADAŞLAR = KONULARA LÜTFEN YORUM YAZINKİ, DOĞRU YANLIŞ, İYİ KÖTÜ, EKSİK VARSA HEP BERABER ÖĞRENELİM. Ç SULARIMIZ VE DENİZLERİMİZE PLASTİK MADDELERİ ATMAYALIM= her balığa gittiğinizde 2 ad plastiği toplayın - 2 gün fazla balığa gideceksiniz.TEŞEKKÜRLER |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() sağolun arkadaşlarr...hoşbuldukk..umarım paylaşımlı uzun süreli bir arkadaşlık olurr..
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Murat abi çok şık bir av olmuş aramıza hoşgeldin
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() valla arkadaşlar yıllık iznimin bir bölümünü sırf balık için bu aylarda kullandım..3 gün arka arkaya balığa gittik..dahada doyamadım ya..hala gitmek istiyorumm..
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() ![]() bunlarda ilk günün hasılatı..gerçi çipura yoktu ama olsun yinede çok keyifliydi. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrikler kardeşim,bu güzel avların ve paylaşımlarının devamını dilerim.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Aranıza Yeni Katılan Biri Daha | arsenyildiz | Tanışma | 8 | 03-12-2009 18:01 |
Aranıza yeni katılıyorum | sivriceli | Tanışma | 34 | 01-11-2009 21:03 |
merhaba arkadaşlar bende aileden gelme bir balıkçı olarak aranıza yeni katıldım. | scana_07 | Tanışma | 8 | 09-10-2009 15:29 |
deniz ve balık fotoğrafları | Lethe | FOTOĞRAFLARIMIZ | 16 | 13-02-2007 09:46 |
Aranıza Yeni Katıldım | Egeli | Tanışma | 8 | 02-08-2006 23:14 |