|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() imbat sağol...
sürekli girip okusam da yoğunluktan her zaman cevap yazamıyorum. bir de arada 3 gün istanbul seyahati sıkıştırınca böyle oldu. linki veriyorum aşağıda. bende daha başlamadı çekmeye ama açık bırakacağım, umarım gece bitirir. inşallah diğeri gibi güzel çıkar ![]() ed2k://|file|Rapala Pro Fishing.[DivXForever.Com].iso|483981312|08ec8515bd87d5480a0729b7f7204019|
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() bu arada e-donkey kullanmaya başlayınca in-fisherman oyununun linkini de buldum. o da aşağıda
![]() ed2k://|file|In-Fisherman Freshwater Trophies - 2004.iso|345047040|03487ae4be745ccb54b3610ba1ea8b0 9|
![]() |
![]() |
#13 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() çok teşekkürler rapala pro fishing oyununu indirmeye başladım bende
![]()
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Selamlar ,Tago inşallah şifre istemez,[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] linkine de bir göz atın.
![]()
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Guest
|
![]() Erol o verdiğin linkten inmiyor oyun...Ya da ben beceremedim.
|
||
![]() |
![]() |
#16 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#17 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() maalesef sitedeki oyun demolarının çoğu için öncelikle bir download arayüzü veriyor ki ben henüz oradan oyunu indirmeyi başaramadım
ama aynı sitede "fishing software" kısmında bazı balıkçı günlüğü programlarının da demoları varmış ki arada güzel olanlar var. bir ara bakmanızı tavsiye ederim ![]() levrek'e bu siteyi gösterdiği için teşekkürler ![]()
![]() |
![]() |
#18 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Çok iyiymiş.Bir bakayım şuna. Paylaşım için teşekkürler.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Haydi balığa | ADNAN | Organizasyonlar | 19 | 05-02-2009 16:43 |
balığa gitmeliyim | Aziz Gerzeli | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 11 | 24-07-2007 17:37 |
13 balığa 2 bin YTL ceza | levrek | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 10 | 21-07-2007 18:13 |
Balığa Gidecektik!.. | mustfer | ANILAR | 1 | 27-03-2006 04:19 |