![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar bu gün bit pazarından 5 tane makina aldım ikisi 1990> yıllarda üretilmiş shimano arkadan ve balıkla mücadele kalamalı,ikiside japonyada üretilmiş,üç tanede dam in 1980 yıllarda üretmiş olduğu müzelikler,altı tane okuma makinayıda son altı ay içinde almıştım,şimdi sırada spronun blue arc tuff body adlı makinası ve daiwanın exceller isimli makinaları var bu iki makinayıda çok övüyor almanlar,tabiki sonrası devam edecek bir japonya üretimli olmak şartı ile shimano twin power,technium ve stradic de eklemeyi düşünüyorum takımlara,sonrasımı büyük balık için makina yani çıkrık.
Selim Öner 23.01.1962 Almanya Bu mesaj en son " 18-03-2007 " tarihinde saat 17:03 itibariyle balıkcı tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Selim abi rica etsem aşağıda tarif edildiği şekilde ekleyebilirmisiniz resimleri, forumda bir sorun var , görüntüleyemiyoruz
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() selim bey hayırlı olsun. anşallah gönlündeki balıkları yakalaman nasip olur.at-çek yaparken arkadan kalamalı makinanın kullanımı daha kolay ve uyğun oluyor.
selim bey stokunuzda bir bir dükkan donatacak malzeme mevcut galiba. ama balıkçılık güzel bir hobi insan yeni ve uyğun bir malzeme gördümü almadan duramıyor.
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Not.çanakkale nicli volkan arkadaşımız şu günlerde türkiyede belki sizede bir uğrar vakti olursa...
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Selim Abi yeni malzemelerini güle güle kullan. Abi malzeme almak güzel de koyacak yer ve kullanacak fırsat bulmak daha zor oluyor valla
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() selim abi maşşallah bir dükkanlık malzeme olmuştur sanırım. abi açıyoruz dimi dükkanı
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 | ||
Guest
|
![]() Selim kardeş mutlu ve bereketli avlarda kullanmak nasib olsun.. hani diyorum sen o malzeme ile buraya gelsen de bir dükkan açsan.... valla meraklılarına iyi satarsın..
|
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
30.12 .2007 Didim avı | omerko | FOTOĞRAFLARIMIZ | 6 | 04-01-2008 23:12 |
26.12.2007 | adapot defkan | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 28-12-2007 06:45 |