|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Arkadaşlar ekteki (fly) ı Amerkada yaşayan tanıdığım bir Türk bana vermişti ve levrek avı için kullandklarını söylemişti sizler ne dersiniz bu konuda bunun bedene bağlantısı kleps le veya rapala düğümüylemi yapılmalı.[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan
|
![]() bülent abi harika birşey hiç görmemiştim paylaşımın için teşekkürler....
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() tatlı su levreğinden bahsediyosun sanırım bülent abi??
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Sevgili Kürşat tatlısu levreği değil deniz levreği demişti ve bizim levreklerin aynısı olduğunu söylemişti.
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Yalnış biliyorsam düzeltin....Bu tür takımlar ''genelde'' tatlı balıkları için gibi geliyor bana.....
|
||
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bunların adı spinnerbaits.[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Bununda adı-Bucktailspinner-yapılışını gösteriyor azıcık beceri ile herkes yapabilir.
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() selim abi teşekkür ederiz, malzemelerini temin eden her kes bu anlatımları izleyerek rahatlıkla yapabilir. tekrar teşekkür ederiz
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bunlar piyasada var,balıkcı malzemesini kendi yapandır,herşeye de para verirsek vay halimize.
Selim ellerine sağlık.
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Sevgili Selim ben bunların bedene nasıl bağlandığını sormuştum,eğer kullandıysanız bana nasıl kullanıldıklarını,hangi derinliklerde,ağırlıklımı ağırlıksızmı bu konularda bilgi verirseniz çok memnun olurum.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Siz ne dersiniz....? | Uzm.Dr.Rastgele | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 9 | 12-02-2007 14:55 |