|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Kaptan
|
![]() aramıza hoşgeldiniz...
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Ersin hoşgeldin...sazanın maşşallahı var...tebrikler...
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() sagol kaptan sende hosgeldin
![]() |
![]() |
#14 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Abicim maşallah sazanda süpermiş yaaa baya uğraştırmıştır sizi o.....
![]() |
![]() |
#15 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ak tolgalı beyler beyi haykırdı ilerle
O gün Tuna’dan geçtik kafilelerle! Yahya Kemal Beyatlı ersin abi hoşgeldin.. güzel sazan, dişi sanırım.. yakışıklıyı görünce dayanamamış ![]()
![]() |
![]() |
#16 | ||
Guest
|
![]() hoşgeldiniz...iyi bi balık yakalamışsınız..tebrikler...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#17 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() sagol kardes ugrastirmaz olurmu hemde cok acayip asiyiyor ya
bugün yine balik taydim yine sazan ve hazin son arkadaslar arkami dönmüs ikinci oltayi hazirliyordum arkadaslarin bagirmasiyla bir döndüm benim kamis havalan mis yakaladim tabiki ama biraz cektim baklik gitti kacirdim baligi cektigimde baktim ki birden asildim ya oltaya benim igne acilmis tabiki balikta uctu gecmis olsun ama cekisinden iyi bir sey oldugu belliydi
![]() |
![]() |
#18 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() çelik dövme iğne tavsiye ederim
![]()
![]() |
![]() |
#19 | ||
Guest
|
![]() Ersin öncelikle merhaba hoşgeldin çok güzel sazan ugraşması yeter insana.. gördüğüm kadarı ile erkek. bilmem doğrumu görmüşüm..?
|
||
![]() |
![]() |
#20 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() canım abim birde hastayım diyordun.
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
sazan | genç_balıkcı_77 | Tatlı Su Balıkları | 14 | 20-07-2009 12:42 |
Sakarya Nehrinde Neler Oluyor ? | yenişehirli | Tatlı Su Balıkları | 6 | 22-09-2007 07:03 |
yine viyana yine tuna nehri sazan | wien_yakisikli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 14 | 26-04-2007 15:26 |
İri sazan. | ykmk | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 15 | 17-08-2006 11:25 |
Sazan Avi | Güven ÖZYELDAN | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 1 | 21-07-2006 23:01 |