|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Bu sabah saat 05:00 de 8km uzaklıktaki avlağa ulaştım ve sonuc 25 cm'lik bir alabalık yakaladım ve bir tane kaçırdım tam sudan çıkartacakken kurtuldu.İşe gitmem gerektiği için saat 07:00 de avı noktaladım.
![]() ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan
|
![]() abi tebrik ederim balık çok güzelde ikinci resim alıp götürdü beni harika bir manzara yakalamışsın abi paylaşımın için teşekkürler...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() sevgili orhan...
maşallah tablo gibi bir alabalık yakalamışsın..tebrikler.. daha alabalık yakalama şansına erişemedim..fakat zor bir avcılığı olduğunu biliyorum..derenin görüntüsü çok güzel. rastgelsin...
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan
|
![]() orhan kardeşım alabalığın ve manzaranın telıf haklarını verde odamın baş köşesıne asayım .
![]() ![]() ![]() ![]() tebrıkler saygılar sevgıler |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Miço ![]()
|
![]() hem balik hemde manzara cok süper tam tabloluk tebrikler cok güzelmis
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Abi çok tebrik ederim.O manzarada bir balık 10 yıl ömür verir insana.Saygılar.
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Fotolara bakınca insanın içi gidiyor.. Karadenizin muhteşem doğası ve balık... Teşekkürler arkadaşım..
![]() |
![]() |
#10 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Orhan abi harika bir mekanda avlanıyorsun, balık olsada olmasada orda av yapmak inanılmaz keyiflidir eminim ki. Tebrik ederim kaçan için ise üzülme fazla uzağa kaçmış olamaz
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
bugün alabalık avım | balıkcı67 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 28-11-2008 16:17 |
70 milyon bugün Ülkemizi yönetecek | BLACK SHARK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 10 | 25-07-2007 08:01 |
BugÜn GÜzelbahÇe | er35han | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 19-03-2007 16:44 |
Foruma bugün üye oldum.. | ilhan | Tanışma | 3 | 01-10-2005 07:44 |