![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
yararlanın arkadaşlar ![]() |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Abi Teşekkürler Kataloğu bilgisayarıma kopyaladım.9284 e de baktım, yine sarısı yok, hayırlısı olsun.Emin ol ben bu sevdadan vazgeçtim.Saygılar abim.
![]() |
![]() |
#3 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#4 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Tamam abi Sana şimdide dua ediyorum verdiğin bilgiler için.Artık kafamda o iğne yok artık emin olabilirsin.
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkürler Muvaffak abi.Hiç bilmediğim iğne çeşitlerini görmüş oldum.Sağol abi...
Saygılar...
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() enteresan garip iğneler var arkadaşlar.. bu yaşımıza geldik nu da nedir yahu .. dedirten iğneler..
|
||
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() garip igneler var benim bilmedigim ?
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() muvaffak abi emeğine sağlık.adamlar envai çeşidi sıralamışlarr maşallah...
![]() |
![]() |
#10 | |||
Miço ![]()
|
![]() Merhaba sarısı var -GOLD- (Sarı/Altın) olarak geçiyor bilginize Rast gelsin.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İğne ve Fırdöndü Düğümleri | Güven ÖZYELDAN | İğne ve Fırdöndü Bağlama | 46 | 30-08-2012 21:12 |
İğne seçimi | remzihope | Balik Avı İle İlgili Tüm Linkler | 7 | 28-11-2011 18:16 |
Hazır iğne beden kataloğu | Doğan ÖZCAN | İğnelerle İlgili Herşey | 22 | 10-03-2011 10:15 |
İğne ve Olta tercihi | KingStriker | Rastgelsin Kahvesi | 37 | 12-11-2010 10:20 |
İğne ve boyları | Güven ÖZYELDAN | İğnelerle İlgili Herşey | 6 | 06-07-2010 13:00 |