|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||
Guest
|
![]() Senden geriye,
O mahzun gülüşün kaldı... Ne zaman aklıma gelsen, Sen tebessüm edersin, Benim se içim acır... Bu şiiri rahmetli dedem için yazmıştım.İyi avcıydı... Bu mesaj en son " 22-12-2005 " tarihinde saat 07:54 itibariyle aserkansatı tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() babam ve oğlum filmini izlediniz mi bilmiyorum ama izlemediyseniz şiddetle tavsiye ediyorum.
ama yanınıza mutlaka mendil alın, benden söylemesi...
![]() |
![]() |
#13 | ||||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
DENİZE GÖNÜL VERMİŞ HERKESE SELAM HALDUN YALIMLI 1975 T.A.K. İZMİR-İZMİR-İZMİR haldunyalimli@gmail.com Bu mesaj en son " 22-12-2005 " tarihinde saat 17:47 itibariyle HALDUN YALIMLI tarafından düzenlenmiştir.... |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
Guest
|
![]() Allah onların sağlığını versin.Başımızdan eksik etmesın...
|
||
![]() |
![]() |
#15 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Gerçekten vermesin kaybedince anlıyoruz
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() o filmde 20'li yaşlarının ortasını geçip baba-oğul çekişmesinin kıyasıya yaşandığı yaşlarını atlatmış, babasını anlamaya biraz daha yaklaşmış olan hiçbir erkeğin ağlamadan çıkabileceğini zannetmiyorum ben...
Allah hepimizin babasına uzun ömürler versin ve başımızdan eksik etmesin, ölmüşlerimize de rahmet eylesin...
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Guest
|
![]() İyi adamdı...75 yaşına dek keklik vurmaya devam etti ama oltacılığı bir türlü sevemedi dedem...
|
||
![]() |
![]() |
#19 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Zaman iLerLedikçe ÇocukLarın ßaßaLarı Hakkındaki Düşünceleri...
5 yaşında ßaßam Herşeyi ßiLir. 10 yaşında ßaßam Çok Şey ßiLir. 15 yaşında ßende ßaßam Kadar ßiLiyorum. 20 yaşında AsLında ßaßamın Sandığım Kadar ßiLgisi Yok. 30 yaşında ßir kere de ßaßamın Fikrini Sorsam Fena oLmaz. 40 yaşında Nede oLsa ßaßam ßazı ŞeyLeri ßiliyor. 50 yaşında ßaßam Herşeyi ßiLiyor. 60 yaşında Aaaaaaah ßaßam Ahhh, hayatta oLsan da Sana ßir keLime oLsun danışaßiLsem... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Birebir katılıyorum...Sen nerdesin kardeş...Kimse senden bir ara haber alamamış ..Merak ettik...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Anne Babalar Lütfen Dikkat! | er35han | SAĞLIK | 8 | 27-05-2008 21:23 |