|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Güven arkadaşım Allah muttluluğunuzu daimi eder inşallah...mutluluklar dilerim...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Hayırlısı olsun.Allah bir yastıkta gocatsın inşallah...
Saygı ve sevgilerle...
![]() |
![]() |
#13 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Yüce Rabbim mutluluklarını huzurlarını daim etsin;
Metin (Alparsbeğ) Eşrefpaşa - İzmir, 1970 A Rh(+) ![]() ![]() Güzel Türkçe'mizi lütfen düzgün kullanmaya çalışalım. Ben mükemmel değilim, ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Sizlerin de desteğini bekliyorum. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen Kan Bağışı Kampanyamıza Destek Olun. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||
Kaptan
|
![]() güven abi tebrik ederim allah bir yastıkta gocatsın inşallah.mutluluğunuz ömür boyu daim kalır inşallah..
darısı başıma ayrıca.. ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Organizatör
|
![]() Millet ben o akşam hepimizin güven in yemeğe davetliyiz diye biliyorum, ve sabah kahvaltıdan sonra evlerinden müsade ederlerse çıkarız diye düşünüyorum. kolay mı öyle evlenmek, allah mesut etsin..
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Adnan abim ben Güvo'nun sirtina sağlam vurabilmek Için bir haftadir ağirlik kaldiriyorum, acaip kas yaptim
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() güvenim allah mesut etsin bir yastıkta kocayın inşallah
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Mutluluklar dilerim ,Allah mesut etsin.
![]() |
![]() |
#19 | ||
Guest
|
![]() güven'im mutluluklar dilerim
|
||
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() evet cemaat düğüne kaldı iki gün, cumartesi akşam kimler geliyor artık belirleyelim. dediğim gibi düğün buca'da ,gaziemir'den geleceğim ve yolum üstündeki arkadaşları alabilirim. farklı semtlerden gelmek isteyen arkadaşlar varsa da salon tarifi çok kolay bir yerde.hem buluşup tanışmak hemde sohbet etme imkanımız olacak.
![]() |