Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > BALIK AVI > DENİZ AVI (TEKNEDEN)

DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm.




Yanıtla
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 10-08-2007, 23:01   #11
ADNAN
Organizatör
 
ADNAN kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 26.02.06
Yaş: 64
Mesaj Sayısı: 934
Varsayılan

Hüsnü kardeş tuzla kapla fırına ver diyeceğim ama 1 ton tuz lazım en iyi şekil bence tuzla kapla ve fırına ver .....
__________________
ADNAN DİNSEL
05.04.1961 İZMİR 0 Rh+ EMEKLİ
ADNAN Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links
Eski 11-08-2007, 12:06   #12
discus
Kaptan
 
discus kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 11.03.07
Mesaj Sayısı: 1.413
Varsayılan

hehe siz bana verin en iyisi ben niyet ettim niyet eğledim sizin adınıza yemeğe der işi hallederim sorunda ortadan kalkmış olur....
şaka biyana tebrik ederim mükemmel bir av inşallah bizlerede nasip olur.
discus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-08-2007, 15:02   #13
Rauf
Guest
 
Mesaj Sayısı: n/a
Varsayılan

Alıntı:
mercan tafarından gönderildi
işte arkadaşlar problem burda .sıkıntı balığı tutması değil onu en iyi şekilde nasıl tüketiriz.
Hüsnü biladerim yakında senin oraya gelicem nasıl olsa şiş yapsak bi gece evde soğanlı acılı zeytinyağlı sosta bıraksak sonra mangalda cızbız etsek hafif ateşte yanınada su koyunca beyazlaşan nesneden eklesek ücbeş kişinin muhabbetinide sofraya katsak da tüketsek diyorum nasıl olur ACABAAA

Bakın bir yerlerde ne buldum İZMİRLİLER !!
İzmir denince Sütlü balık yemeden dönmek olmaz. Kordon'daki Deniz Restaurant'a konuk olup Hayrettin Usta'nın ikramı olan Sütlü balık yiyoruz. Lagos balığı ile hazırlanmış. Fesleğen soslu balık kavurması da bir harika. Yağda hafif kızartılmış lagos filetolar tereyağı, domates, yeşilbiber, krema ve fesleğen ile damağımızda derin izler bırakıyor.

Bu mesaj en son " 11-08-2007 " tarihinde saat 15:08 itibariyle Rauf tarafından düzenlenmiştir....
  Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-08-2007, 20:27   #14
mercan
Miço
 
mercan kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 02.10.06
Mesaj Sayısı: 110
Varsayılan

rauf hocam bence mükemmel olur. evde sarı zeybek rakısı ve 20 yıllık bir şarap bekliyor.
__________________
Hüsnü Demirel
kumluca/antalya
yaş 34
mercan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-08-2007, 00:06   #15
Anıl ÜNALAN
Coast Guard.
 
Anıl ÜNALAN kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 30.08.05
Şehir: İzmir...
Mesaj Sayısı: 3.158
Varsayılan

Alıntı:
ADNAN tafarından gönderildi
Hüsnü kardeş tuzla kapla fırına ver diyeceğim ama 1 ton tuz lazım en iyi şekil bence tuzla kapla ve fırına ver .....
Evet gerçekten bu yöntem çok meth ediliyor gerçi bu şekilde yaparsanız o balığı yemenizi tavsiye etmem parmak kol bacak hiç bişey kalmaz sizde
__________________
0 Rh (+)
ANIL ÜNALAN
EŞREFPAŞA/İZMİR
Telefon : 05058552330
Ziraat Teknikeri

Anıl ÜNALAN Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-08-2007, 11:21   #16
Taygun KOCABIYIK
ADMİN
 
Taygun KOCABIYIK kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 28.08.05
Şehir: İzmir
Yaş: 36
Mesaj Sayısı: 5.838
Varsayılan

Tek sorun bu balığı pişirecek fırın bulmakta Mahellede karafırın varsa tam süper olur odun ateşinde
__________________
Taygun KOCABIYIK
13/07/1988
İZMİR

Her türlü sorun, soru ve iletişim için
-www.facebook.com/taygun.kocabiyik
Taygun KOCABIYIK Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-08-2007, 06:45   #17
Rauf
Guest
 
Mesaj Sayısı: n/a
Varsayılan

Alıntı:
mercan tafarından gönderildi
rauf hocam bence mükemmel olur. evde sarı zeybek rakısı ve 20 yıllık bir şarap bekliyor.
Aman derim hüsnü ustam amanı bilirmisin
  Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-08-2007, 06:51   #18
mercan
Miço
 
mercan kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 02.10.06
Mesaj Sayısı: 110
Varsayılan

rauf hocam. aman deyin siz.
__________________
Hüsnü Demirel
kumluca/antalya
yaş 34
mercan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-08-2007, 09:43   #19
ykmk
Kaptan
 
ykmk kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 17.06.06
Şehir: Kırklareli
Yaş: 33
Mesaj Sayısı: 612
Varsayılan

Tebrikler.Çok güzel bir av.Bunu alacak kadar bir tandır falan yaptırmak lazım önce sonra tuzda pişirmeli bence.Çünkü konusu açılmıştı.İri balık tuzda pişince tadına doyum olmuyormuş...
Bi de şu balığın gözleri takıldı kafama
Saygılarla.Rastgelsin.
__________________
Yunuscan Konyar.
22.08.1991
Merkez/Kırklareli
ogameci39@hotmail.com

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
ykmk Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-08-2007, 23:39   #20
baturhan
Miço
 
baturhan kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 15.08.07
Şehir: ANKARA
Yaş: 58
Mesaj Sayısı: 126
Varsayılan

Bence bu balık yenmez..

YANINDA YATILIR

AFİYET OLSUN
baturhan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Sosyal Paylaşım


Gönderme Kuralları
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Olay bumudur Budur arkadaşlar - 5,5 Kg Sazan excalibur80 FOTOĞRAFLARIMIZ 11 12-08-2008 20:26


Saat 15:09.