|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Miço ![]()
|
![]() Arkadaşlar Ya dedim Şey tüh ahtopat pipet değil palamutu çeken daha başka bişeyler var mıuı bilginiz
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hasan yazılarında çok imla hatası yapıyorsun anlamak için 2-3 kez okumak gerekiyor biraz daha özenli yazarsan daha rahat okuma şansımız olur
![]() ![]() Silikon tavsiye edilmiş bende rapala tavsiye ediyorum palamutun bölgede beslendiği balıkların benzeri iş yapar diye düşünüyorum.
![]() |
![]() |
#4 | ||||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
su göndermis oldugum linke tiklarsan Palamut avi hakkinda her bilgiye ulasa bilirsin ... diger arkadaslarin vermis oldugu bilgilerde harika , artik sana rastgelsin , resimlerinle bekleriz. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Ben genellikle silikon ragotlardan kullanıyorum kırmızı sarı ve yesil favori renklerim.
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() abı valla silikon gerekir
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() benim bildiğim kadarıyla bölgeden bölgeye denizden denize değişiyor balığı avlama yöntemleri. karadenizde martı tüyünden başka birşey işe yaramıyor.
![]() |
![]() |
#9 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Hasan, palamut için bir arkadaşımızında dediği gibi en geçerli ve etkili yöntem martı tüyü ile yapılmış çaparidir. Tabii, bu malzemeyi yapılmıs olarak muhtelif mağazalardan almak mümkün. Yada, yine tekneden olmak koşuluyla, 2 numara kaşık, yada sahte balık kullanabilirsin. Karadenizde balığın bol oldugu zamanlarda capari kullanırken çok dikkatli olmanı tavsiye ederim. 30 lu, 40 lı yada daha büyük çapari kullanıyorsan ve bu kancaların hepsinin aynı anda torikle doldugunu düşünürsen ne demek istedigimi anlamıssındır. Eger bu olayda yeni isen yanına eldiven almanı ve dikkatli olmanı tavsiye ederim. Bir kac sene evvel yine Şile'de torikler bir balıkçıyı böyle denize çekti adam nerdeyse gidiyordu! Haydi rastgele!
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Palamut beyaz rengi cok sever......
Beyaz tüy ya da lolipop cubuklari vasitasiyla cok rahatlikla palamut yakaliya bilirsin... hatta su an akdenizde palamut ve lambukanin tam mevsimi... teknede sirti cekersen yakalayacagin palamutlarin 700-800 g. den asagi olmaz..... selamlar
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Buğulama palamut | MAVİ FENER | Balık Yemekleri | 6 | 13-06-2009 21:15 |
alanyadan palamut | cumhur | Videolar | 12 | 09-09-2008 21:02 |
Palamut avı | Güven ÖZYELDAN | Çapari | 6 | 13-08-2007 20:38 |
Palamut Avı | panderma | ANILAR | 20 | 01-04-2006 01:33 |