![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Arkadaşlar İstanbulda şu aralar nerde ne balık çıkıyor, konuyu paylaşabilirmiyiz.
Teşekkürler. Benim Bildiğim Anadolu Yakası Harem Salacak Arası Kefal, Bolca İstavrit,Tek Tük Plamut ve Lüfer Üsküdar Paşalimanı Arası İstavrit, Müthiş Çok İzmarit Paşalimanı Askeriye Arasında Tık Yok ![]() Sizde tecrübelerinizi paylasırsanız en azından kıylardan fikrimiz olur ve ona göre yola çıkarız. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu mesaj en son " 23-10-2007 " tarihinde saat 10:53 itibariyle nihatkr tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() denizde sandalla yeniköyde uzun olta lüfer, çubuklu açıklarında iri istavrit, anadolu kavağında istavrit çıkıyor çapariniz beyaz tüylüyse boş dönmezsiniz. rastgele
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() bu aralar boğazda istavrit var hiç boş çeken yok
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() şu kar bi dursun hemen boğaza balık yakalamaya gidicem
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() SENİNLE AYNI FİKİRDEYİM İŞLER VE HAVA MÜSADE ETSİN HEMEN GİDEÇEĞİM
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() arkadaşlar boğazda 10 gündür tık yok saygılar,,...
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() selam aleykum bana palamutun ne zaman baslıcanı soylermısınız 2 seneden berı palamut yakalayamadım bu sene cok hırslıyım ve canlı yem mı? yoksa rapala ıle mı yakalrım
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() selam aleykum bana gore suan encok balık cıktığı yer ıstınye ama takneyle daha av yapılıyok ırı ıstavrıtler var
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() bu aralar balık yok pek. araki bulasın..
halen tırıvırı kullanıyor, satttırıyorsanız, halen trolcülerin kural dışı avlanmasına göz yumuyorsanız, halen at-çek yaparken sahtenize kullanılmış ped dahil her türlü çöp yapışıyorsa, halen kıyıya 20 metrede ağ attırıyorsanız, altın kaplama sahte de kullansanız , sahtenize istediğiniz kadar action verin sadece atar ve çekersiniz. Arkadaşlarınız tarafından kenarımın amatör balıkçısı olarak tarihe isminizi kazırsınız Nihat-1969-A(-) İstanbul-Kadıköy |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Nerede bu balıklar? | paşalı | DENİZ AVI KARADAN | 11 | 02-02-2008 12:36 |
Nerede ise karadan asla diyeceğim......! | Uzm.Dr.Rastgele | DENİZ AVI KARADAN | 21 | 25-04-2007 08:26 |
nerede bu levrek?? | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 15 | 18-04-2007 14:50 |
arkadaşlar nerde hangi balık iyi çıkıyor yaşadığınız illerde mesela | serkan arslan | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 13 | 18-04-2007 12:58 |
Üyeler nerede | balıkcı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 18 | 17-04-2007 05:25 |