|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
daha erken uşaam biraz tanıyalım hele ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Volkan Kardeş aramıza Hoşgeldin rastgelsin...
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() volkan armıza hoş geldin,oltcı ve dalgıç demişsin , yani şöylemi yapıyorsun,oltayı atıyorsun baktınki gelen giden yok e ozaman ben yanınıza geliyorum deyip inip balıkları alıyorsun, deseneki sende hiç boş yok, videoların güzeldi paylaşımın için teşekkürler rastgele.
Cumhur Gezen Profosyonel balıkcı İstanbulu (konum Alanya)1965 B rh+yaş 43 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] SİTE ÜYESİ ARKADAŞLAR = KONULARA LÜTFEN YORUM YAZINKİ, DOĞRU YANLIŞ, İYİ KÖTÜ, EKSİK VARSA HEP BERABER ÖĞRENELİM. Ç SULARIMIZ VE DENİZLERİMİZE PLASTİK MADDELERİ ATMAYALIM= her balığa gittiğinizde 2 ad plastiği toplayın - 2 gün fazla balığa gideceksiniz.TEŞEKKÜRLER |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
ama genelde aynıgün hem olta hem dalış yapmıyorum benim zevk aldığım oltacılıktır ama işim dalgıçlık
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
(anlaşıldı rastgelsinde yeni bir rakibim daha oluyor video ve slayt konusunda aman ne güzel. şifrenin başı ve sonuna yt........../yt harflerini köşeli tırnak icinde [ ] eklerseniz videolarınız ekran olarak görülebilir sitede)bilgilerinize Bu mesaj en son " 03-12-2007 " tarihinde saat 08:21 itibariyle Rauf tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
sizi avcok tanır gibiyim sanırım sitenizden birzamanlar tekneye sabit çıkırıklarla ilgili bir konuda isminiz çok geçmişti arayarak vidio nuzu bulmuştuk o çıkırıktan yapmaya çalıştım ama aynıosı olmadı ilerliyen zamanlarda bu konu hakkındada sizden yardımlarınızı istiyeceğim tekrar merhaba
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||
Miço ![]()
|
![]() teşekkürler hoşbulduk
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Merhaba hoş geldiniz,ben de yeni bir üyeyim .güzeldir sitemiz eminim zamanla fark edersiniz.
M. Remzi USLU 1969 A rh+ Denizlerimizi temiz tutalım! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 05326128048 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ADOPOT KARDEŞ HOŞGELDİN.BENDE YENİ ÜYEYİM BU SİTEYE.PAYLAŞIMCI,FAYDALI VE ÇOK SEVİYELİ BİR SİTE OLDUĞUNU SÖYLEYEBİLİRİM.HAYIRLISI OLSUN..
![]()
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
hobim ise amatör balıkçılık bir gün sizleri misafir edeyim buranın balıkları oldukça iyidir
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
kendimi tanıtayım | balıkcı omer | Tanışma | 18 | 19-02-2008 13:10 |