|
Deniz Balıkları Türkiye denizlerinde yaşayan balık türleri hakkında bilgilerin toplandığı bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Palaemon longirostris
Marmara Denizi / Saroz / Edremit / Çandarlı / Sıgacık / Fenike / Taşucu / Mersin/ İskenderun koyları ![]() Metapenaeus monoceros Finike körfezi / İskenderun körfezi ![]() Penaeus japonicus Antalya / Mesin / İskenderun Penaeus semisulcatus Mersin / İskenderun / Taşucu ![]() Penaeus kerathrurus Akdeniz / Ege / Marmara ![]()
Taygun KOCABIYIK 13/07/1988 İZMİR Her türlü sorun, soru ve iletişim için -www.facebook.com/taygun.kocabiyik Bu mesaj en son " 06-05-2009 " tarihinde saat 13:54 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Muvaffak abi dün akşam tam bunları ekledikten sonra işim çıktı devam ediyorum şimdi.
Leander adspersus (teke) Tüm denizlerde ![]() Palaemon elegans (teke) Tüm denizlerde ![]() Palaemon serratus (Teke) Tüm denizlerde Palaemon serratus (Teke) Tüm denizlerde ![]() Çalışmalar Muvaffak İşmen 'e aittir ben sadece aracı olup buraya yerleştirdim. Teşekkürler Muvaffak abi
Taygun KOCABIYIK 13/07/1988 İZMİR Her türlü sorun, soru ve iletişim için -www.facebook.com/taygun.kocabiyik Bu mesaj en son " 06-05-2009 " tarihinde saat 13:55 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Türkiye Denizlerinde Yaşayan Balıklar | Taygun KOCABIYIK | Deniz Balıkları | 32 | 04-12-2011 21:59 |
Teke nedir? Teke iğneye nasıl takılır? | Taygun KOCABIYIK | Çimçim,Karides,Teke,Mamun | 5 | 07-12-2010 23:45 |
karides | reos_mow | Çimçim,Karides,Teke,Mamun | 52 | 03-07-2010 07:55 |
Eklembacaklılar ve Kabuklulardan(Karides) | MAVİ FENER | Su Ürünleri | 1 | 23-09-2009 11:33 |
Karides | MAVİ FENER | Çimçim,Karides,Teke,Mamun | 1 | 15-06-2009 14:41 |