|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu azmanı Foça da tutmuşlar
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() of of of hakikaten azmanmış..
o kadar foça'da avlandık,şöyle bi azman yakından bile geçmedi... ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Yusuf abi bunu nasıl yakalamışlar bilgi var mı? birde türü nedir herhalde bildiğimiz yeşil kılçıklı çıta gibi incecik zarganalardan değil bu mahlukat
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Prof.Dr. Atilla Alpbaz' a göre ( Tetrapturus belone ) ....
Yakalayan resimdeki balıkçı arkadaşmış.... ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Arkadaşlar herkeze merhaba!ben antalyaya yeni taşindim ve takimlara bizmillah bile diyemedim.istanbulda her taşin altini iyi bilirim ama burda bişey bilmiyorum ve ben zargana yakalamayi ve kalamar yakalamayi çok seviyorum bilen arkadaşlar bana mesaj yollarsa çok sevinirim. Hepinize rastgelsin!
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() bu zargana değil kılıç balığı olmuş resmen
![]()
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
VİP ![]()
|
![]() Evet kılıçbalığı olmuş.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() METO07-1 Merhaba.. Öncelikle Güzel şehrimize hoşgeldin
![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Zargana Avı | niXiz | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 30 | 25-02-2012 22:21 |
gümüşyaka zargana avı | fahrettin | AT-ÇEK | 10 | 24-12-2009 19:29 |
eşkina ve zargana | kartallı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 13 | 30-04-2007 17:29 |
Zargana 15.10.2006 | mozdil | FOTOĞRAFLARIMIZ | 3 | 06-11-2006 17:42 |
Zargana avcıları | yilmaz | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 16-10-2006 07:20 |