|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#31 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Kullanacağın kamışla, kaşık mı atacaksın (eğer kaşıksa kaşığın gramına göre seçim yapmalısın) canlı yem mi kullanacaksın ve kaç gram kurşunla, ölü yem mi kullanacaksın ve tabii ki kaç gram kurşunla. Bunlara göre seçim yapılmalı ana genelde 10-30 gram veya 20-40 gram atarlı kamışlar çok amaçlı olarak kullanılabilir. Gülüm bana marka sorulur mu? Elbette Shimano diyeceğim. Adım Shimanocu, aksi halde adıma ihanet etmiş olurum. Tabii ki şaka bunlar. Üretimi bizzat kendi fabrikalarında yapan ve tabii ki kalite standartları çok yüksek olan Shimano tercihimdir. Shimano'da karbon modülüne göre, veya karbon karışım oranına göre 35,00 YTL 'den 1,500,00 YTL'ye kadar spin iki parça kamış bulabilirsin. Üzerlerinde göreceğin XT-30 XT-40 ve benzeri XT'li rakamlar, karbon karışım oranlarını ifade eder ve % 100 doğru ve güvenilirdir. Bir de 20000 modül karbondan imal edilenler var ki evlere şenlik. Mesela Shimano Antares 6'6" inch yani aşağı yukarı 2 metre uzunluğunda, M aksiyonlu (10-30 gram atarlı) ve 2 parça bir kamış var, bu Shimano'nun orta segmentinde ve bildiğim kadarıyla fiyatı 400-450 YTL arasında. Ama özel boru şeklinde bir taşıma kılıfı var. Ve şimdi sıkı dur; kamışın ağırlığı 124 gram!.. SIC halkalar, mantar sap T-Curve carbon modül yapılanması, Özel şartlandırılmış sandal ağacından makine yatağı v.s. v.s. Haa buna pahalı diyorsan, Alivio veya Nexave serisinden yine M veya MH aksiyonlu bir iki parça kamış alabilirsin sanıyorum onların da fiyatları 40 ila 100 arasında değişiyor. Yine çok konuştum değil mi? Ne yapayım, beni bağışla, Shimano deyince kendimi tutamıyorum. Sağlıcakla Kal, Rasim
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#32 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() rasim abi yazılarını okumak benim için zevk verdiğin bilgilere teşekkür ederim saygılar.
![]() |
![]() |
#33 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() rasim bey merhabalar
Shimanonun 2008 urunlerinden birini aldim. power aero spinjoy XT. cok guzel ve kullanisli bir makine. surf spining icin kullanacagim. asagidaki linkten ozelliklere ulasmak mumkundur. japonca yazilar var ama en azindan ozellikleri anlasiliyor. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bir de surf spiningte kullanmak icin bu makineye uygun kamisa ihtiyacim var. yine shimanonun cikardigi spinjoy 360 FXT kamislar var. bu konuda oneriniz ne olur acaba. atacagim sahteler genelde 20-60 gr arasi degisiyor. baska bir kamis oneriniz olur mu acaba. saygilarimi sunarim.. Ahmet Can
![]() |
![]() |
#34 | |||
VİP ![]()
|
![]() Rasimcim aramıza hoş geldin.Senin gibi bilgi küpü birinin yazılarını okumak gerçekten çok zevkli.Teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() rasim bey shimano kamışlar türkiye'de internet ve istanbul da uygun fiyatta satan yerler mevcut mu mevcutsa belirtimisiniz..mesala SHIMANO hyperloop 6000 ax 330 modeli olabilr.saygılarımla.
![]() |
![]() |
#36 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Sevgili Rasim Bey hoşgeldiniz. Banada hediye edilen ilk makina Shimanoydu ve harika bi marka. Kıyıdan yemle balık yakalayabileceğim motor ve kamış tavsiyesi rica etsem..
Celalettin KARAMAN 1975 Mersin 0Rh+ Öğretmen İZMİR BASINSİTESİ Misinanız Gergin Oltanız Keskin Kısmetiniz ve Balığınız Bol Olsun Bu mesaj en son " 04-01-2009 " tarihinde saat 21:48 itibariyle mersincorp tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşı kaybetmemek lazım hoşgeldin bende yeni geldim görünüş itibariyle şimano kataloğumuz olarak seni değerlendiricez
![]()
![]() |
![]() |
#38 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() shimano deyince bütün balıklar durur ismi çekiyo demekki balıklarıda çeken bu
![]()
![]() |
![]() |
#39 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhaba umarım banada yardımcı olabilirsiniz hayperloop fb 40 lık makinemin kalama ayar cevirme aparatını kaybettim nerden teymin edebilirim..
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İzmir'de Hisar balıkçılık getirtiyor bu ürünleri.
İnternetten telefon numarasını bulup sorabilirsiniz.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Shimano alivio 6000 fa | albayrak1616 | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 6 | 20-12-2009 15:03 |
alman uretimi dam ve japon shimano | ikeida | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 14-01-2009 10:20 |
shimano tld 20/30 II nin Bakım açıklaması | levrek | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 2 | 29-05-2008 20:51 |
shimano | reos_mow | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 4 | 11-09-2006 13:36 |