|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhaba dostlar,
Aranıza katılmaktan çok mutluyum. Ben bir Shimano tutkunuyum. Shimano ile ilgili her türlü bilgi, belge, teknik yardım konusunda isteyen herkese yardım edebilirim. Rasgele.. Rasgele...Rasgele..
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() hoş geldin ismini bilmediğimden shimanocu diycem saygılar sevgiler..
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Merhaba hoşgeldin kardeş.Shimanocu göbek adın değildir herhalde.İmza ayarlarını yaparsan daha iyi olur.Katılımlarını bekliyoruz.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Efendim, hoş bulduk bu ne güzel karşılamadır. Hepinize teşekkürler.
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Evet Murat kardeşim, kesinlikle göbek adım değil Shimanocu. Ama şu ayarlar konusunda biraz cahil ve acemi olduğum için bunu becerebildim. Adım Rasim. Ama ben Anadolu deyişiyle "benim adım hıdır elimden gelen budur". İnşallah şu imza ayarlarını bana anlatacak bir kardeşimiz çıkar da bu mahcubiyetten kurtulurum.
Selamlar.
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() slm shimanocu..
shimano alivio te 6000-300 40-80 gr atarlı kamış fiyatı hakkında bilgin varmı ![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alper Bey, Shimano'nun 2007 yılında piyasaya çıkardığı Alivio segmenti XT30 karbon konstrüksiyonlu bu teleskopik 6000-300 (40-80) modeli kamışın fiyatı 60,00 YTL ile 75,00 YTL arasında Shimano satışı yapan dükkanlardan alınabilir.
Bilginize sunarım.
![]() |
![]() |
#8 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() netten satış yapılan shimano adresi var mı ?
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Burak Kardeş, Türkiye'de Shimano'yu netten satan yok. Bildiğim kadarıyla distribütörü ve hatta Shimano Avrupa merkez bu konuya sıcak bakmıyor ve izin vermiyor.
Selamlar.
![]() |
![]() |
#10 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Teşekkür ederim arkadaşım verdiğin bilgi için
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Shimano alivio 6000 fa | albayrak1616 | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 6 | 20-12-2009 15:03 |
alman uretimi dam ve japon shimano | ikeida | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 14-01-2009 10:20 |
shimano tld 20/30 II nin Bakım açıklaması | levrek | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 2 | 29-05-2008 20:51 |
shimano | reos_mow | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 4 | 11-09-2006 13:36 |