|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Herkese selam.
Aranıza faal olarak yeni katılıyorum 10 Martta balık sitelerinde gezerken bir arkadasın kadırga koyundan bahsettiğini okudum. Öyle bir anlatmıştı ki gidip görmemek orda avlanmamak bize yakışmazdı, hemen grubu kurduk ilk hedefimiz kadırga koyuydu. Tarih 15.3.2008 Canakkalemi Kadırgamı derkken kendimizi kadıreganın essiz guzelliğinde bulduk. Herzamanki gibi ilk oltayı denize ben attım. Bereketli olduğuna inanıyoruz saat 14:00. Saat 16:00 a kadar olta attık ve sonuc olarak 3 tane mırmır aldık. Bu bizi tatmin etmedi ama kadırga koyunda gun batımından sonra daha iyi mırmır alındığını öğrendik yeni rotamız Canakkale saat 18:30 da avlak yerimizdeydik. Oltalar suya atıldı ve şenlik başladı.......yem boru kurdu. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Konuyu yanlış açmısım kusura bakmayın levreklerimizde geliyor....
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrikler Ünal kardeş bereketli av olmuş.Ayrıca aramıza hoş geldin.Devamını bekleriz.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Tebrikler Ünal mırmırlar pırıl pırıl inş bu hafta devamı gelir tabii birlikte gidince nedense ben geldiğimde ya fırtına kopuyo yada deniz bir tuhaflaşıyo..
Dur yolcu Durmak yok mırmıra devam.....
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrikler Ünal,bundan böyle o koyun adı zannedersem Mırmır koyu olarak anılacaktır,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yeni!!! Yeni!!! 14.11.2008 av raporu | shark1 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 24 | 03-04-2011 22:46 |
merhaba arkadaşlar bende aileden gelme bir balıkçı olarak aranıza yeni katıldım. | scana_07 | Tanışma | 8 | 09-10-2009 15:29 |
yeni üyeden herkeze merhaba | lidakin | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 7 | 07-10-2009 16:14 |
merhaba..aranıza yeni katılan üyenin 31 Ekim balık avı fotoğrafları | muratald | FOTOĞRAFLARIMIZ | 21 | 23-08-2008 12:18 |
Yeni!!! Amatör Tatlisu Balikcilarina Yeni Pratik Bilgiler Tanitim Videolari | balıkcı omer | Videolar | 7 | 26-03-2008 21:45 |