|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Herkese selamlar (İZMİR) Pınarbaşı balıkçılar deneği başkanıyım amatör olta balık avcısıyım dernek üyelerinin hepsi amatör olta balık avcısıdır dernek olarak avlanma bölgemiz (Zeytineli) Mersinkoyudur dernek üyelerine ait 23 adet 3 ila 5metre ile değişen fiber tekneleri vardır mersinkoyunda site yönetimine ve üyelerine saygılar
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Aynı zamandada 4 senedir İZMİR Pınarbaşında yapılmakta olan deve güreşinin organizatörlerindenim (tertip komitesi) bu görevi üstlenen 3 kişiden biri benim
![]() |
![]() |
#3 | |||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Sanıyorum aktivasyon probleminiz hallolmuş. Değerli paylaşımlarda, organizasyon ve dernekleşme konusunda doğru önerilerde/yönlendirmelerde bulunabileceğinize inanıyorum.Ayrıca derneğinizin filosu da gayet büyükmüş ![]() Alıntı:
Saygılarımla.
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Şeref Bu mesaj en son " 21-05-2008 " tarihinde saat 19:47 itibariyle şeref-başkan tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Şeref Bey öncelikle dernekleştiğiniz için sizleri gönülden tebrik ederim.Üyelerinizi tekne sahibi yapma hedefinizi tam olarak anlamamakla beraber hoşuma gitti doğrusu.Ama küçük bir deniz kuvvetleri ordusu kurmuşsunuz
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aramıza Hoşgeldiniz Şeref Bey,üyelerinizinde değerli paylaşımlarını bekliyoruz,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan
|
![]() Şeref bey aramıza hoşgeldiniz ve teşekkür ediyorum umarım tüm dernek olarak pylaşımlarınız bundan böyle hep birlikte olacaktır
![]() ![]() saygılar sevgiler |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() şeref usta hoş geldiniz katılım ve paylaşımlarınızın devamına saygılar sevgiler..
![]() |
![]() |
#10 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Hoşbulduk Erol bey paylaşımlarımız muhakkak olacak
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
izmir foçada at çek | tevez | Takım Çeşitleri | 5 | 19-01-2010 21:46 |
izmir civarı | gıracemi | Tatlı Su Balıkları | 16 | 13-01-2009 20:04 |
izmir den selamlar.yeni üye | AŞKIN | Tanışma | 17 | 03-11-2007 22:27 |
Izmir-1 | gokseldbuga | FOTOĞRAFLARIMIZ | 14 | 14-02-2007 08:53 |
izmir de lüfer | polaris | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 8 | 21-03-2006 17:21 |