![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Üstadlar önce 10 günlük bir tatil için seferihisar sığacık tarafına daha sonra ise 1 haftalığına Bozcaada'ya gideceğimm (tatili bu sene abarttım biraz). Bozcaadayı biliyorum ancak Seferihisar'da kıyıdan nereden balık tutabilirim. Sığacık limanı uygun bir yer olur mu. Bir de mümkünse yakın bir yerler tarif ederseniz çok mutlu olurum. Hoşçakalın...
|
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Sığacık limanı uygundur. Sabah suyunda at-çek yapabilirsiniz. Lidaki-çupra-sargos olur kıbrısa kefal,sarpa gelir geçen sene bayağı iriydi ordaki sarpalar bu sene durum nedir bilmiyorum. Birde çok duyduğum fakat avlanmadığım mezarlık önü var. Barbun, kefal, mırmır çıktığı söyleniyor.
Bu arada imzanızı doldurursanız hitapta kusur etmeyiz.
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Evet ben de Taygun gibi mezarlık önünü çok duydum. Bence denemenizde fayda var
![]()
Hasan Özerinç - 1979 - İZMİR mail: hozerinc@hotmail.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hasan abi o kadar söylendiğine göre vardır bir hikmeti ama nasip olmadı hiç orda avlanmak
![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||
VİP ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
Hasan Özerinç - 1979 - İZMİR mail: hozerinc@hotmail.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 07-07-2008 " tarihinde saat 10:44 itibariyle hasanova tarafından düzenlenmiştir.... |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ekmeksiz plajının olduğu bölümde balık alan olabiliyor mu hiç ?
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Üstadlar verdiğiniz bilgiler için hepinize çok teşekkür ederim. Eğer balık tutabilirsem sizlerin sayesinde olacak.
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Pruvan neta olsun dostum
![]()
Hasan Özerinç - 1979 - İZMİR mail: hozerinc@hotmail.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() sığacık çipura icin tam gecit sezonu mart sonuna kadar
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Seferihisar Tatbikat 04-12-09 | griff | FOTOĞRAFLARIMIZ | 12 | 02-01-2010 13:19 |
22.04.07 Seferihisar | levrek | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 20 | 27-04-2007 15:40 |
23 nisan seferihisar | Güven ÖZYELDAN | DENİZ AVI KARADAN | 17 | 25-04-2007 21:21 |
21.01.07 Seferihisar Raporu | levrek | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 22 | 01-02-2007 12:28 |
seferihisar sığacık | mustafakasim | FOTOĞRAFLARIMIZ | 4 | 09-06-2006 14:23 |