23 nisan seferihisar
fırtınaya rağmen seferihisar sığacık tarafına bir kaç olta atmak için hareket ettik ama nafile nereye geçerseniz farketmeyen bir rüzgar sadece mezarlığın orada biraz kuytuluk vardı fakat oraya yerleşen balıkçı arkadaşlarında aralarına girip keyif lerini kaçırmamak için sadece seyretmekle yetindim aslında iyide yapmışım çünkü lidaki kıyıdan av vermeye başladığını gördüm (bu iyi yanı) fakat boyları küçük olmalarına karşın malesef kovaya atıldığını gördüm ( buda kötü) çiftliğin o tarafta bir kaç atış yaptım ama ordada aldığım vuruşlar olmasına karşın rüzgar ve iskorpitlerden dolayı orayıda terk edip liman içine geçtim kış başında gördüğüm büyük bir sarpa sürüsü vardı şimdi onlar büyümüş av vermeye başlamış herbiri yaklasık 350-400 gr gelen sarpalar ve boru kurdu sülünezde dahil olmak üzere her yeme tepki veriyorlar sarpa avından ve etinden hoşlanan arkadaşların dikkatine eğerki aşağıya toplayabilirseniz balığı keyfinden doyamıyacağınız bir av olacaktır eminim bu arada oranın sürekli sakinleri olan erkek mercan ve gopez yavrularındanda bolca bulacaksınız bilginize yeminiz bol olsun ve ordan yem bulurum umuduyla sakın gitmeyin sadece 1 hafta öncesinden kalmış sülünezden başka birşey bulamazsınız...
|