|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Hayatımın mercanı, yeni sevgilim.
Sevgili arkadaşlar, Bu gün çok sert bir hava ve dalgalı bir deniz vardı, bende bu havada sırtıda şansım olacağını düşündüm, yozuri 13 cm. sahteyi dolaştırmaya başladım, fakat saatlerce dolaşmama rağmen, hiç birşey gelmedi, biraz çapari yağtım, aldığım kolyozları yem yapıp , gene mercana bakmaya başladım, denizde çok akıntı olmasına rağmen, mercanları aldım, bu arada, hayatımın mercanı, yeni sevgilim geldi, çok mutluyum. hoşçakalın.sizlerede güzel balık avları dilerim. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Sivrice'den selamlar,sevgiler. Orhan Kucukbicmen. 1950 Istanbul-Karagumruk Sivrice,Assos,Canakkale 0 RH Negativ Bu mesaj en son " 06-10-2008 " tarihinde saat 06:58 itibariyle orhan Kucukbicmen tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() tebrikler orhan abi, böyle avlar herzaman nasip olmuyor.. devamının gelmesi dileklerimle..
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() tebrikler çok güzel bir balık devamlarının gelmesi dileğiyle
selamlar saygılar.
Huzuru bulduğum ve mutlu olduğum yer.... deniz. Oğlum ve ben sizi seviyoruz. Ender ÇAM 1966 A Rh + İzmir-Balçova 0 232 459 24 10 0 507 747 63 32 endercam35@gmail.com ender.cam@windowslive.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() harika mercanlar.daha irilerine kısmet olur inşallah.
![]() |
![]() |
#5 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() mercanlar harika tebrikler...RASTGELSİN
![]() |
![]() |
#6 | |||
VİP ![]()
|
![]() Orhan abicim süper ötesi bir mercan.Kutlarım.Afiyet olsun.Çizim içinde sağ ol faydalanacağım.Gerçi bizim buralarda bu büyüklükte zor ama.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Orhan abi, sorması ayıptır ama kaç gr pardon kaç kg geldi.
Ellerine sağlık afiyet olsun.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Elinize sağlık Orhan bey
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |||