|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() saat:9,30-10,00 mika kullanılarak at-çek ile alındı.. lüfer umutlarımız halen devam etmekte
bu arada kayış akay uzel tarafından yakalıp benim tarafımdan yem olarak kullanılacaktır.. sizce iyi bir yem olabilir mi? [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Alper 23/08/1978 İskenderun ![]() Bu mesaj en son " 18-10-2008 " tarihinde saat 10:37 itibariyle walras tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() tebrikler alper güzel balık.kayış zarganayı andırıyor bence lüfer bunada hayır demez. iskenderunu bilmem ama buralarda ekim sonu gibi lüfer başlar.
![]() |
![]() |
#3 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() tebrikler güzel balık. kayışı bütün olarak kullanacaksan, biraz büyük kaçmaz mı ?
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() 3-4 parçaya bölüp dikiş dedikleri sistemi uygularim
![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Miço ![]()
|
![]() alper benim rapora bak o aranan kofanayı ben yakaladım
![]() |
![]() |
#6 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() tebrikler alpercim..görüşemedik hafta sonu.malum bizim sezon başladı yogunluktan...kusura kalma..
ALİ kardeş biz önce tebrik ediyoruz saygı ve sevgi gereği...bu arada balıkhane lüfer kaynıyo hepsi iskenderun körfezinde tutulmuş.Alper in bahsettigi ayağı topraktayken lüfer tutmak...
![]() |
![]() |
#7 | |||
VİP ![]()
|
![]() Alper kardeşim tebrikler afiyet olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Kusura bakma alper bende tebrik ederim yazmayı unutmuşum..
ALİ İSTANBUL-1981 Bu mesaj en son " 19-10-2008 " tarihinde saat 11:56 itibariyle 1940g tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() catal kuyruk cok guzel ellerıne saglık cekmesıde guzeldır sanırım afıyetler olsun
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Abicim süper balık tebrik ederim yalnız ben arka fonu FHM bekliyordum
![]() Şaka şaka tebrikler afiyet olsun bu arada nur cemalinide görmek isteriz fotolarda ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
29 Ekim 2008 Urla | Salih Reis | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 21 | 14-12-2008 00:01 |
29 ekim 2008 akya | walras | FOTOĞRAFLARIMIZ | 15 | 24-11-2008 08:17 |
29 Ekim 2008 Urla | Salih Reis | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 0 | 30-10-2008 07:37 |
18 Ekim 2008 Urla | Salih Reis | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 7 | 23-10-2008 07:09 |
19 nisan 2008 çatalkuyruk ve palamut | 1940g | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 23-04-2008 17:14 |